PlatteTV neemt vier webshops over van Consumer Electronics Webshops

23 oktober 2019 1 Minuut 0 Reacties
PlatteTV

PlatteTV neemt vier webshops over van Consumer Electronics Webshops BV en wordt hiermee eigenaar van PlatteTVdiscounter, TVQ, Soundstore en GetLoud.

Dit maakt het bedrijf vandaag bekend in een persbericht.

De vier shops gaan zo snel mogelijk verder onder de naam en binnen het format PlatteTV. New Retail Company is de organisatie achter het bedrijf en krijgt met de overname ook een nieuwe fysieke winkel in Groningen in handen. Deze winkel is te vinden in het Vesta Woonforum en brengt het totaal aantal fysieke winkels van New Retail Company op tien. De fysieke winkel wordt nu tijdelijk gesloten en zal op 11 november heropenen binnen het format van PlatteTV. New Retail Company zegt dat Groningen een logische keuze is binnen een fysiek landelijk dekkend netwerk.

New Retail Company specialiseert zich in drie verschillende concepten. Ook AllesvoorBBQ en PlayseatStore is onderdeel van New Retail Company.

Over het bedrijf

PlatteTV is gespecialiseerd in consumentenelektronica en heeft naast een breed TV-assortiment ook een uitgebreid audio-aanbod. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een moderne speler en is zowel online als offline sterk aanwezig. Het bedrijf nam eerder dit jaar o.a. Televisiewinkel over, één van de webshops van autocoureur Tom Coronel. Ook deze webshop zal binnenkort verdergaan onder de naam PlatteTV.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)