Beeld Gesponsord door PlatteTV

Kortingsweken bij PlatteTV, met cashback op Samsung tv’s (ADV)

14 juni 2021 3 Minuten 0 Reacties
PlatteTV

Met de mooie, en hopelijk warme, sportzomer voor de boeg mag een indrukwekkende televisie natuurlijk niet ontbreken. PlatteTV heeft deze weken dan ook een speciale actie in het leven geroepen waarmee je honderden euro's kunt besparen. Tijdens de Kortingsweken krijg je korting op alle televisies, plus cashback op televisies van Samsung.

Kortingsweken bij PlatteTV.nl

Op zoek naar een nieuwe televisie om het EK Voetbal of de Olympische Spelen op een groot scherm en in indrukwekkende kwaliteit te bekijken? Neem dan nu een kijkje op de website van PlatteTV.nl. De winkelketen geeft je tijdens de Kortingsweken namelijk gegarandeerd korting op alle televisies. Wat moet je hiervoor doen? Ga naar PlatteTV.nl, kies je gewenste product(en) en neem contact op via de chat of het contactformulier. Binnen 10 minuten ontvang je een niet te weigeren, speciale prijs.

Samsung 2021 tv line-up

Waar kun je dan zoal uit kiezen? Nou, uit de 2021 line-up van Samsung bijvoorbeeld. De Zuid-Koreaanse fabrikant heeft begin dit jaar weer een groot aantal nieuwe modellen op de markt gebracht. De high-end modellen maken gebruik van de miniled-techniek. Samsung noemt deze modellen Neo QLED en er zijn zowel 8K- als 4K-varianten verkrijgbaar. Lager in de line-up komen we ‘normale’ QLED-modellen tegen. Deze zijn voorzien van standaard led-achtergrondverlichting, maar nog steeds voorzien van tal van innovatieve functies en features.

Neo QLED is dit jaar te vinden in de topmodellen, waaronder de QN900A-serie met de 8K-resolutie en de QN95A-serie met 4K-resolutie. De QN900A-serie is voorzien van het slanke Infinity One Design met vrijwel randloos scherm. Met de Slim One Connect box werk je de kabels makkelijk en efficiënt weg. Deze slanke box met alle aansluitingen en stroomtoevoer is te vinden op alle modellen vanaf de QN95A-serie. De tv’s komen ook met HDMI 2.1 met 4K120, VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Auto Low Latency Mode) en eARC (enhanced Audio Return Channel). Natuurlijk is er ook ondersteuning voor HDR10+ Adaptive aanwezig.

Wil je meer weten over alle nieuwigheden van de Samsung 2021 televisies? Bekijk dan de Samsung 2021 tv line-up van FWD. Daarnaast heeft FWD onlangs de Samsung QN95A-serie reeds aan een uitgebreide review onderworpen.

Bij goed beeld hoort goed geluid

Alle actie die deze zomer van het scherm spat moet natuurlijk vergezeld worden van goed geluid. Ook daarvoor heeft Samsung een groot aantal nieuwe opties uitgebracht. De soundbar line-up van Samsung bestaat uit modellen voor elk budget. Het vlaggenschip voor dit jaar is de HW-Q950A, met 11.1.4-kanaals audio. De langwerpige soundbar is voorzien van speakers aan de zijkanten, aan de bovenkant en natuurlijk aan de voorzijde. Daarnaast worden er draadloze speakers voor de achterzijde van de kamer meegeleverd, ook voorzien van speakers aan de voorzijde, zijkanten en bovenkant. Hiermee kan de soundbar Dolby Atmos en DTS:X-tracks zonder problemen weergeven. Daarnaast is Apple AirPlay 2 aanwezig, kun je ‘Q Calibration / Space Fit’ de audioweergave aan te ruimte aanpassen en kun je dankzij HDMI eARC de nieuwste tv’s eenvoudig koppelen. Tot slot is net als vorig jaar ‘Q-Symphony‘ aanwezig zodat de soundbars perfect samenwerken met de tv’s van Samsung.

Benieuwd naar alle soundbar die Samsung op de markt gebracht heeft? Neem dan een kijkje in de Samsung 2021 soundbar line-up van FWD. Klik direct door naar PlatteTV om alle soundbars te bekijken en de beste deal te scoren.

Cashback!

Wil je helemaal profiteren van de huidige actieperiode dan is het verstandig om te kijken naar de cashback-acties die Samsung in het leven geroepen heeft. Op de website van PlatteTV vind je een overzicht van alle Samsung televisies en soundbars die een cashback bieden. Dit betekent dat je na aankoop tot honderden euro’s op je rekening teruggestort krijgt.

We kunnen ons echter goed voorstellen dan je een premium televisie eerst wilt zien en een premium soundbar eerst wilt horen. Daarom kun je nu ook terecht in de fysieke winkels van PlatteTV. Daar kun je alles bekijken, uitproberen en meteen een mooie prijs bedingen.

Reacties (0)