Pioneer lanceert nieuwe 3D home cinema systemen

01 oktober 2010 1 Minuut 0 Reacties
Pioneer-HTP-FS510

Pioneer heeft in de UK drie nieuwe 3D home cinema systemen onthult die allemaal 3D signalen via HDMI kunnen versturen. De nieuwe 3D line-up van het merk bestaat uit de 5.1 kanaals HTP-610, de 3.1 kanaals soundbar HTP-SB510 set en de 2.1 kanaals HTP-FS510.

De nieuwe serie receiver/subwoofer home cinema systemen geven volgens Pioneer zowel een stilistisch als een enerverende home cinema ervaring. Het topmodel uit de serie, de 5.1 kanaals HTP-610 wordt omschreven als “een briljante oplossing voor indrukwekkende HD home cinema audio in de home entertainment ruimte.” Voor diegenen met de wat kleinere home cinema budgetten heeft Pioneer ook de 3.1 kanaals HTP-SB510 (soundbar) en de 21 kanaals HTP-FS510 gelanceerd.

De HTP serie bestaat uit een subwoofer met geïntegreerde home cinema receiver, gecombineerd met drie speaker set variaties. Alle componenten zijn uitgevoerd in een minimalistische stijl en een diep zwarte lak kleur. De drie nieuwe systemen bevatten alleen de laatste HDMI inputs (HDMI 1.4a met 3D) en zijn daarom compatibel met de nieuwste 3D producten. Ook bevatten de sets geintegreerde HD audio decoders voor onder meer Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio. Als laatste punt belooft Pioneer de ultieme iPhone of iPod ervaring – zonder het gebruik van een docking station. Alle drie de systemen komen namelijk met een speciale kabel voor een complete video en digitale audio verbinding.

Of en wanneer de sets in Nederland verkrijgbaar zullen zijn is nog niet bekend.

Reacties (0)