Philips PFL7007 en PFL8007 3D TV series met QWERTY afstandsbediening

23 februari 2012 1 Minuut 2 Reacties
Philips-PFL8007

Eerder deze week onthulde Philips zes nieuwe LCD TV series voor Nederland, waaronder de PFL7007 en PFL8007 LCD TV series met 3D weergave. Inmiddels hebben we wat meer informatie en meer afbeeldingen van de twee high-end series ontvangen. De 8000 serie beschikt onder meer over Ambilight Spectre XL, LED achtergrondverlichting en de Max 3D actieve 3D techniek.

Het design heeft bij zowel de 7000 als de 8000 serie veel aandacht gekregen. Het frame van de TV’s is een stuk dunner geworden en ook zijn de modellen een stuk slanker dan vorig jaar. De 8000 serie is voorlopig de topserie voor 2012. Dit model beschikt over high-end features als Ambilight Spectre XL en Philips’ eigen Perfect Pixel HD picture engine. Daarnaast is het mogelijk 2D materiaal naar 3D om te zetten en games met twee spelers in Dual-View modus te spelen zodat elke speler een fullscreen gameplay beeld krijgt.

Natuurlijk is zowel de 7000 als de 8000 serie uitgerust met Philips’ Smart TV platform waarmee je toegang krijgt tot een grote bibliotheek aan applicaties, video on demand diensten, USB opnamen, mediastreaming en Skype. Philips heeft het Smart TV platform voor 2012 ook een nieuwe look gegeven.

Ook de afstandsbediening voor beide series is vernieuwd. De nieuwe afstandsbediening wijkt nogal af van de ovaalvormige afstandsbediening die we de laatste jaren terugzagen. Aan de achterzijde bevindt zich nu een volledige QWERTY toetsenbord om de navigatie binnen het Smart TV platform en in de browser eenvoudiger te maken.

Advertentie

Meer informatie over de PFL7007 en PFL8007 series, waaronder alle specificaties, van Philips vind je in dit artikel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

vanoverschelde

vanoverschelde
02 mei 2013 om 16:11

ik zoek een afstandsbediening voor de smaart tv met querty bord op de achterkant
dit ding blijft onvindbaar , zelfs bij philips
hoe kan dit
het staat op uw magazine ook ten toon

antwoord van philips

PHILIPS

Geachte heer Van Overschelde,

Wij hebben uw vraag over afstandbediening goed ontvangen.
Helaas is het zo dat wij bij de online shop maar een beprekt assortiment hebben van televise en hun accesoires. Ik heb dan ook geen infomratie voor u waar u dit type zou kunnen vinden.

U kunt ook contact opnemen via het contact formulier:

http://www.support.philips.com/support/contact/contact_page.jsp?userLanguage=nl&userCountry=nl

Met vriendelijke groet,
Jim Van Der Weijden
Philips Online Shop

—–Original Message—–

[Comment / Question]
order number: 0
contact about: OTHER
Comment: IK WIL ZO EEN AFTANDSBEDIENING VOOR MIJN PHILIPS SMART TV – 6000 – met querty . kijk link onder . http://tweakers.net/nieuws/80484/philips-voegt-qwerty-toetsen-toe-aan-2012-tv-remote.htmlIES

Inloggen


02 mei 2013 om 16:13

Ik weet niet of deze los verkocht wordt. Heb je een 2012 of 2013 TV van Philips?

Inloggen