Panasonic voorziet ZT60, VT60, WT60 en DT60 TV’s van twee HD tuners

11 februari 2013 1 Minuut 2 Reacties
Panasonic-VT60

Panasonic heeft deze week haar Europese plasma en LCD/LED TV line-up voor 2013 bekendgemaakt en heeft daarbij ook wat interessante details gegeven die we vorige maand tijdens CES 2013 nog niet voorbij zagen komen. Zo heeft de Japanse fabrikant laten weten dat de Europese high-end modellen uitgerust zijn met twee HD tuners.

De nieuwe high-end ZT60 en VT60 plasma TV modellen en de nieuwe high-end WT60 en DT60 LCD/LED TV modellen zijn voorzien van de zogenaamde twin tuners. De twee tuners maken het mogelijk om een TV programma op te nemen op een aangesloten USB harddisk en tegelijkertijd te kijken naar een ander TV kanaal. Ook kun je twee programma’s tegelijkertijd opnemen wanneer je geen TV kijkt. Hiervoor heb je dus niet per se een externe digitale TV decoder meer nodig.

Maar, dat is niet alles want doordat er twee tuners in de TV zitten is het ook mogelijk om op de TV naar het ene kanaal te kijken en het andere kanaal te streamen naar een smartphone of tablet. Daarnaast is het mogelijk twee kanalen tegelijkertijd op TV weer te geven in een zogenaamde multi window modus. Links verschijnt dan kanaal A terwijl rechts kanaal B te zien is. De laatste functie die door de twin tuners mogelijk gemaakt wordt is het snel bekijken van kleine previews van andere kanalen terwijl je één kanaal blijft kijken.

Panasonic 2013 LCD en plasma TV series

Meer informatie over de 2013 TV’s van Panasonic vind je in het Panasonic 2013 plasma TV overzicht en het Panasonic 2013 LCD TV overzicht.

Selectie laagste prijzen

Reacties (2)