Panasonic TX-P50VT20 en TX-P60VT20 Full HD 3D plasma TV’s

13 maart 2010 2 Minuten 2 Reacties
Panasonic-TX-P65VT20

Panasonic is bijna zover om de nieuwe series LCD en plasma TV's bij ons te introduceren. De eyecatchers van de nieuwe series zijn natuurlijk de twee nieuwe NeoPDP (plasma) Full HD 3D TV's, de TX-P50VT20 en TX-P60VT20. Wij hebben afgelopen week al een klein voorproefje gekregen bij Panasonic in Den Bosch en we moeten zeggen.. wat een ervaring en wat een kwaliteit!

De nieuwe 3D TV’s van Panasonic bevatten dan wel dezelfde features, behalve 3D natuurlijk, als de V20 serie maar de vormgeving is aangepast. De benaming die Panasonic er aan geeft is “Shimmering Bronze”, een aparte bruine kleur die zeker niet zal misstaan. De twee nieuwe modellen worden geleverd inclusief twee 3D brillen.

Het grote voordeel van de Full HD 3D techniek van Panasonic is dat voor elk oog een Full HD beeld wordt weergegeven, wat zeker niet alle merken doen. Deze methode wordt ook wel Frame Sequential genoemd. De bril moet er dan voor zorgen dat het linker of rechter oog geblokkeerd wordt wanneer het andere oog een beeld moet zien. Ook het na-ijlen of nagloeien van beelden wordt geminimaliseerd door het nieuwe en snellere NeoPDP panel. Dit probleem kan bij 3D voor een irritant effect zorgen aangezien je dan beelden voor een fractie van een seconde dubbel ziet.

De nieuwe VT20 serie bevat onder andere 600Hz Sub-field Drive Intelligent Frame Creation Pro (snel bewegende objecten worden zo zeer scherp en vloeiend weergegeven), 1080p Full HD weergave, Infinite Black Pro (een contrast van meer dan 5.000.000:1), VIERA CAST, DLNA, en nog veel meer features. de VT20 serie is dan ook niet zomaar een TV, maar meer een middelpunt van je netwerk met de mogelijkheid om een bioscoop ervaring zo realistisch mogelijk over te brengen.

Ook is de VT20 serie, net als alle andere plasma series, THX gecertificeerd. Dit houdt in dat ze voldoen aan de meest strenge eisen voor het evenaren van een bioscoop ervaring. Als een TV een THX certificering heeft dan zullen de beelden exact weergegeven kunnen worden zoals de maker van de film bedoeld heeft.

De TX-P50VT20 zal vanaf begin april voor een adviesprijs van 2.599,00 euro in de winkel liggen. De adviesprijs van de TX-P60VT20 zal 4.999,00 euro zijn.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Ruud Bos

Ruud Bos
09 juni 2010 om 10:39

Ik verbaas me over de adviesprijs van de 50VT20 van 2399,-,die u aangeeft, want ik hem hem zojuist voor 2599,- gekocht !!…en eigenlijk had ik liever de 54 inch gekocht.

Inloggen


09 juni 2010 om 11:07

Beste Ruud,
De prijzen zijn een keer aangepast geweest en online prijzen kunnen afwijken van retail prijzen. ik heb de prijzen nu naar de adviesprijzen van Panasonic aangepast.

Inloggen