Panasonic TX-55AS800E 3D lcd led tv review

14 juli 2014 1 Minuut 0 Reacties
Panasonic-AS800-review-feature-2

In deze review kijken we naar de Panasonic TX-55AS800E, een 55-inch lcd led tv met Smart tv, 3D-weergave, ingebouwd WiFi en isf-modi.

Panasonic brengt dit jaar voor het eerst geen plasma tv’s meer op de markt dus moeten we het doen met de lcd-modellen van de Japanse fabrikant. De topmodellen van dit jaar vinden we in de AS800E-serie, dat is althans wanneer een full hd-resolutie hoog genoeg is voor je. In deze review kijken we naar de TX-55AS800E.

De televisies in de AS800E-serie van Panasonic zijn uitgerust met een groot aantal features en functies, waaronder een full hd lcd-paneel met direct led-achtergrondverlichting, toegang tot het Viera smart tv-platform, ingebouwd WiFi, passieve 3D-weergave, een hexacore-processor voor soepele prestaties en een isf-modus voor professionele kalibratie. Panasonic levert twee afstandsbedieningen mee maar je kunt ook de TV Remote-app van de Japanse fabrikant gebruiken.

Panasonic AS800E-serie 3D led tv review

De afgelopen week hebben we de nieuwe TX-47AS800E lcd led tv van Panasonic uitgebreid getest. We waren zeer onder de indruk van dit model, met name door de uitstekende beeldkwaliteit van zowel 2D- als 3D-materiaal. Ook is de tv uitgerust met verschillende handige smart tv-features en is de TV Remote-app een verademing om mee te werken. Toch waren er ook minpunten te vermelden. Zo is het display nogal gevoelig voor reflecties, zijn de kijkhoeken matig en laat de audiokwaliteit te wensen over. Alle ervaringen en conclusies vind je in de Panasonic TX-47AS800E review op Homecinema Magazine.

Bekijk ook de complete Panasonic 2014 lcd led tv line-up.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)