‘Panasonic DMP-UB700 Ultra HD Blu-ray speler kost 499 euro’

12 augustus 2016 1 Minuut 6 Reacties
Panasonic-DMP-UB900-review

Volgens een Duitse website krijgt de in Japan opgedoken Panasonic DMP-UB90 in Europa de naam DMP-UB700 en een prijs van 499 euro mee.

Eergisteren verscheen het nieuws dat Panasonic zou werken aan een nieuwe Ultra HD Blu-ray speler, genaamd de DMP-UB90. Dit model zou tweehonderd euro goedkoper worden dan de DMP-UB900 die momenteel in de Nederlandse winkels ligt. Vandaag bereikt ons meer informatie, over zowel de naam als de prijs.

Volgens de Duitse website 4KFilme krijgt de in Japan opgedoken DMP-UB90 in Europa de naam DMP-UB700 mee. Daarmee wordt de speler direct onder de DMP-UB900 geplaatst. De prijs valt wat positiever uit dan gisteren. De speler zou namelijk 499 euro gaan kosten. Op dit moment heeft ook de Samsung UBD-K8500 een adviesprijs van 499 euro. Panasonic’s eigen DMP-UB900 heeft een adviesprijs van 799 euro meegekregen. De DMP-UB700 is echter geen slecht uitgeruste Ultra HD Blu-ray speler. Ten opzichte van de DMP-UB900 zouden alleen het THX-certificaat en analoge uitgangen verdwijnen.

Het was al duidelijk dat de hoge prijzen van de huidige Ultra HD Blu-ray spelers niet lang volgehouden konden worden. Onder meer omdat Sony en Microsoft nieuwe consoles met een 4K-speler gaan uitbrengen. We verwachten dan ook op korte termijn meer betaalbare spelers. Wanneer de nieuwe speler van Panasonic naar Europa komt is niet duidelijk maar de kans is groot dat we volgende maand, tijdens IFA 2016, meer over de DMP-UB700 te horen krijgen.

Advertentie

Lees ook onze Panasonic DMP-UB700 review.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (3)

frans

frans
13 augustus 2016 om 11:49

Leuk dit er bij maar het blijft in de enige winkel in het land M M met software (disk) voor deze nieuwe UHD speler, dat ze te veel nog dvd s verkopen en maar weing durven over te stappen op bluray en UHD bluray. Zo zal het ook weer geen sucses gaan kennen om dat het veel te duur in de markt gezet word. Maar er moeten weer veel clubs op de achtergrond veel aan verdienen. Daarom zal het gaan floppen jammer van al deze inspanning van de fabiekanten van apperaten. Haal de tussen handel er is uit en ook de rechten kopers dat zjn de boos doeners in het verhaal en daarom kopen de jongeren het niet meer die downloaden het wel (gratis als het kan). Laat de prijzen maar is flink zakken dan word het wat anders is het een grote flop.

Inloggen
Reginald

Reginald
16 augustus 2016 om 18:57

Zeur niet,Blu-ray en dvds leven al heel lang naast elkaar maar dvds zullen eerder uitgefaseerd worden!

Inloggen
frans

frans
20 augustus 2016 om 14:07

Ik zeur niet het is gewoon een feit dat de handel dit niet ziet en ander clubs die er moeten aan verdienen die houden door hun gedrag downloaden in stand.
goedkoper dan word het verkocht en stop met dvd disk te verkopen

Inloggen
marcel

marcel
30 oktober 2016 om 13:45

Komt die nog dit jaar op de markt dan?Dan kan ik hem op mn verjaardags lijstje zetten 🙂

Inloggen


30 oktober 2016 om 15:17

Als het goed is wel. We houden het in de gaten.

Inloggen