OnePlus TV: Chinees smartphonemerk werkt aan eigen smart tv

17 september 2018 1 Minuut 1 Reacties
OnePlus-Logo

Het Chinese smartphonebedrijf OnePlus heeft aangekondigd dat er wordt gewerkt aan een eigen smart televisie, genaamd OnePlus TV. Waarschijnlijk zal dit toestel gaan draaien op Android TV, aangezien de telefoons van het bedrijf dat ook doen.

OnePlus TV onderweg

OnePlus is een populair, Chinees smartphonemerk dat high-end toestellen kan aanbieden voor een relatief lage prijs. De laatste smartphone van de fabrikant, de OnePlus 6, beschikt bijvoorbeeld over een oled-scherm, de nieuwe Qualcomm Snapdragon 845-procesor en 6 GB aan werkgeheugen. Hoewel er vaak ook wel wat dingen op de toestellen zijn aan te merken (zo is de camera vaak niet ontzettend goed), zijn we toch ontzettend positief over de producten die tot op heden zijn verschenen op de markt.

Het Chinese merk gaat zich nu echter ook op andere markten begeven. Pete Lau, de mede-oprichter van het bedrijf, heeft namelijk op het forum van OnePlus laten weten dat er nu wordt gewerkt aan OnePlus TV. Helaas is er verder niets bekend over dit toestel. Waarschijnlijk zal Android TV als besturingssysteem worden meegeleverd, aangezien de smartphones tot op heden ook op Android draaien. Het wachten is nu op meer informatie over dit nieuwe product. Ook is nog niet duidelijk of de tv wereldwijd zal worden uitgebracht.

Reacties (1)