Nieuwe firmware en afstandsbediening voor UPC Horizon-gebruikers

10 april 2013 1 Minuut 0 Reacties
UPC-Horizon-pers

De eind vorig jaar gelanceerde Horizon TV mediabox en bijbehorende diensten worden al maanden bekritiseerd, met name door het matige gebruiksgemak en de vele bugs. UPC heeft al diverse malen aangegeven met een grote update te komen en deze week heeft de kabelprovider meer informatie over de update in een e-mail naar klanten verstuurd.

Firmware update Horizon TV

UPC laat weten dat de er in juli een grote firmware-update voor de Horizon TV mediabox beschikbaar gesteld zal worden zal vinden die veel van de problemen met de bediening moet verhelpen. Volgens UPC wordt de snelheid van het menu verhoogd, wordt de menustructuur op verschillende punten verbeterd zodat gebruikers sneller bij bepaalde functies kan komen en wordt er meer informatie getoond over programma’s terwijl je zapt.

Nieuwe afstandsbediening

De update is echter niet het enige wat UPC gaat doen om de klanten weer tevreden te stellen. Veel gebruikers van de Horizon TV mediabox klaagden namelijk over de afstandsbediening. De kabelprovider komt daarom in juli ook met een nieuwe afstandsbediening die gratis naar alle bezitters van een Horizon mediabox verstuurd zal worden. Deze afstandsbediening moet gemakkelijker in het gebruik zijn en snelkoppelingen naar belangrijke functies bieden. De achterzijde van de afstandsbediening is voorzien van een QWERTY-keyboard.

De grote update wordt eind juni automatisch uitgerold, mogelijk met een uitloop naar juli. Gebruikers hoeven hier zelf niks voor te doen. Over de levering van de nieuwe afstandsbediening bericht UPC gebruikers later dit jaar.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)