MediaMarkt Black Friday actie: flinke kortingen op LG oled tv’s (ADV)

28 november 2019 3 Minuten 0 Reacties
Mediamarkt Black Friday

Voor diegenen die op zoek zijn naar een nieuwe televisie hebben we in dit artikel de beste LG oled tv-deals van MediaMarkt al verzameld.

Zo krijg je op een 55-inch LG oled tv bijna 500 euro korting!

MediaMarkt Black Friday Deals

LG OLED55B9PLA OLED TV

Het eerste model waarop je een flinke korting mag verwachten is de LG OLED55B9PLA, een 55-inch oled tv met 4K-ondersteuning, volledige HDR-ondersteuning en zelfs ondersteuning voor Dolby Atmos. Op het gebied van smart tv krijg je toegang tot LG’s webOS platform, met apps als Netflix en YouTube. Deze televisie is zeer geschikt voor gamers, met name door de snelle processor en de responstijd van slechts 1 ms. Daarnaast heeft de LG OLED55B9PLA een inputlag van 13,1 ms, een beeldfrequentie van 100 hertz en de juiste aansluitingen voor een gameconsole. Het slanke ontwerp van de televisie is stijlvol en past binnen ieder interieur, of je de tv nu ophangt of plaatst op de elegante voet. Met de Magic Remote bedien je jouw televisie door simpelweg te wijzen en te klikken.

De LG OLED55B9PLA kan in de winkel en via de website van MediaMarkt gekocht worden voor 1.111 euro. Dat is een korting van zo’n 650 euro ten opzichte van de normale prijs van 1.778 euro.

Advertentie

LG OLED65B9PLA OLED TV

Wil je een televisie die wat groter is dan 55-inch? Dan is de 65-inch LG OLED65B9PLA een hele interessante optie. Dit model komt met dezelfde specificaties en kenmerken als de oled tv die hierboven beschreven is, waaronder het webOS smart tv-platform, HDR-ondersteuning, de hoge 4K-resolutie en ondersteuning voor Dolby Atmos. Ook deze tv beschikt over een snelle processor voor gaming, komt met de Magic Remote afstandsbediening, is voorzien van een stijlvol en slank design, en beschikt over voldoende aansluitmogelijkheden.

De LG OLED65B9PLA kost normaal 2.699 euro, maar kan nu tijdens Black Friday, voor 1.899 euro gekocht worden via de website van MediaMarkt of in de winkel.

LG SM8600-serie LCD LED TV

MediaMarkt heeft ook aan diegenen met en kleiner budget maar nog steeds hoge eisen op het gebied van beeldkwaliteit gedacht. De winkelketen geeft namelijk ook hoge kortingen op de SM8600-serie van LG. Deze serie bestaat uit LCD LED tv’s die uitgerust zijn met alle premium features en functies die je vandaag de dag op een tv mag verwachten.

Zo komen de televisies in deze serie met de 4K Ultra HD-resolutie, ondersteuning voor HDR, het webOS smart tv-platform met toegang tot Netflix, ondersteuning voor Apple HomeKit, Ziggo certificatie en LG’s beeldoptimalisatie via technieken zoals True Color Accuracy. MediaMarkt biedt korting op maar liefst drie modellen uit de serie; een 49-inch, een 55-inch en een 65-inch variant.

De 49-inch LG 49SM8600PLA kost normaal 987 euro en kan nu gekocht worden voor 699 euro, via de website van MediaMarkt of in de winkel.
De 55-inch LG 55SM8600PLA heeft normaal een prijs van 1.181 euro en kost tijdens Black Friday 899 euro, via de website van MediaMarkt of in de winkel.
De 65-inch LG 65SM8600PLA kost je normaal gesproken 1.319 euro maar kan tijdens Black Friday voor 1.199 euro aangeschaft worden, via de website van MediaMarkt of in de winkel.

Nog meer Black Friday deals?

Wil je alle Black Friday deals van MediaMarkt bekijken? Neem dan snel een kijkje op deze speciale Black Friday pagina.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)