Marmitek introduceert Invisible Control 6 XTRA infrarood verlenger

21 februari 2013 1 Minuut 0 Reacties
Marmitek-infrarood-verlenger-2

Infrarood verlengers zijn niets nieuws, maar volgens Marmitek kan kunnen de producten die we tot op heden voorbij hebben zien komen stukken beter. Marmitek is er naar eigen zeggen in geslaagd om de beste techniek in te zetten in een Plug & Play product dat dus eenvoudig aan te sluiten en te gebruiken is.

Marmitek Invisible Control 6 XTRA

Voor de ontwikkeling van een nieuwe infrarood verlenger heeft Marmitek met een aantal eisen rekening gehouden. Zo moest het product met alle apparatuur werken, in elk AV meubel te plaatsen zijn, werken met de nieuwste technieken en betaalbaar zijn. Volgens Marmitek is dit gelukt met de Invisible Control 6 XTRA.

De Invisible Control 6 XTRA is een oplossing die bestaat uit een hoofdmodule en 2 IR Blaster LED’s (voor het bedienen van alle apparatuur in twee kastdelen/ compartimenten). Daarnaast is het uitgevoerd met een kleine infraroodontvanger die het mogelijk maakt de oplossing bijna onzichtbaar te maken. Deze plaats je buiten het AV meubel of kast en ontvangt het infraroodsignaal van de afstandsbediening.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)