Marmitek Homeplug AV2 maakt internetaansluiting van elk stopcontact

16 april 2014 1 Minuut 0 Reacties
Panasonic-2014-smart-tv

Steeds meer home cinema-apparatuur kan met het internet verbonden worden, bijvoorbeeld voor het gebruik van apps, het spelen van games of het surfen op het web. Echter is er vaak geen internetaansluiting te vinden bij de tv. Marmitek biedt hiervoor de oplossing in de vorm van de IPTV PLC 650 Homeplug AV2.

Traditionele Homeplug-oplossingen hebben volgens Marmitek een slecht imago. De techniek (en hiermee ook de kwaliteit) bleek tot op heden in de praktijk vaak niet geschikt voor HD-streams en ook het bereik was vaak te beperkt. De ontwikkeling van Homeplug AV2 heeft hier verandering in gebracht. Deze techniek is een serieuze verbetering ten opzichte van de traditionele Homeplug-oplossingen en zorgt voor de beste prestaties van HD-streams.

Smartlink is de nieuwste techniek voor het verzenden van HD streams over het stroomnetwerk. Deze gebruikt niet alleen de fase- en nuldraad, maar hij gebruikt ook de aardedraad in het stopcontact. Dit zorgt voor betere kwaliteit en tot 50% extra bereik. Parameterized Quality of Service maakt daarnaast onderscheid tussen livestreams en downloaden. Dit zorgt ervoor dat video’s en games die je aan het kijken of spelen bent niet vertraagd worden doordat je gelijktijdig aan het downloaden bent.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)