Logitech lanceert K830 keyboard voor bediening Windows op tv

09 april 2014 1 Minuut 0 Reacties
Logitech-Illuminated Keyboard K830-2

Logitech heeft vandaag een nieuw keyboard gelanceerd dat speciaal ontwikkeld is voor het gebruik van Windows op een tv.

De Illuminated Keyboard K830 moet het eenvoudiger maken om een home theatre pc te bedienen, vanuit de luie stoel.

De Illuminated Keyboard K830 is een volledig QWERTY keyboard met achtergrondverlichting voor de toetsen. Zo kun je ook in het donker, tijdens het kijken van een film, zonder problemen de toetsen bedienen. De achtergrondverlichting dimt daarbij automatisch nadat het toetsenbord vijf seconden lang niet gebruikt is, en de helderheid is door de gebruiker zelf aan te passen.

Verder is het toetsenbord voorzien van een geïntegreerd touchpad met muisknoppen, en kan deze draadloos met een pc verbonden worden middels de Unifying receiver die op de usb-poort van de computer aangesloten wordt. Volgens Logitech kun je de pc zonder problemen op een afstand van 10 meter bedienen. De Illuminated Keyboard K830 is voorzien van een eigen accu die het volgens de fabrikant 10 dagen uit moet houden op een volle lading. Middels een microUSB-poort kan het toetsenbord binnen drie uur volledig opgeladen worden.

Advertentie

Het Logitech K830 keyboard moet deze maand nog in de winkels liggen voor een adviesprijs van 99 euro. De accessoire is compatibel met Windows 7, Windows 8 en Windows 8.1.

Vorige maand lanceerde Logitech ook al het Harmony Smart Keyboard waarmee ook andere apparaten in het home cinema systeem, waaronder de tv en Blu-ray speler, bediend kunnen worden.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)