Loewe presenteert bild 5 oled tv met retro-design

24 mei 2017 1 Minuut 0 Reacties
Loewe-bild-5-oled

Vorige week verscheen er al wat informatie over nieuwe oled tv's van Loewe en vandaag heeft de Duitse fabrikant de nieuwe modellen officieel uit de doeken gedaan. Loewe komt met een nieuwe bild 5 oled tv die zal verschijnen in een retro-design en een formaat van 55-inch en 65-inch.

De Loewe bild 5 is, zoals we gewend zijn van het merk, een echte eyecatcher. Deze keer staat het design echter in het teken van de jaren zestig. Dat houdt echter niet in dat de technieken zoveel jaar teruggaan. De oled tv’s komen namelijk met het nieuwste oled-paneel van LG Display, beschikken over de 4K Ultra HD-resolutie en bieden ondersteuning voor HDR in de vorm van HDR10 en Dolby Vision.

Loewe geeft gebruikers van de bild 5 de vrijheid om hun tv te plaatsen. Je kunt de televisie aan de muur hangen, op een tafelstandaard zetten of op een vloerstandaard plaatsen. Daarbij kun je kiezen voor de bijpassende klang 5 soundbar die onder het scherm gemonteerd wordt. Je kunt ook gaan voor een draadloze koppeling met andere Loewe speakers, mocht je een surround-systeem willen. De Loewe bild 5 is verkrijgbaar in het natuurlijke ‘Silver Oak’, het getinte ‘Black Oak’ of het hoogglans ‘Piano Black’, die naar wens wordt gecombineerd met een reeks standaarden en geavanceerde geluidssystemen.

Verder komen de bild 5 oled tv’s met toegang tot diverse smart tv-apps, een 1TB harddisk waarmee programma’s opgenomen kunnen worden en bediening via de Loewe App. Standaard wordt de tv in een ‘Silver Oak’ en een ‘Piano Black’ afwerking geleverd maar er zijn volgens Loewe meer dan 40 designcombinaties mogelijk.

Advertentie

De Loewe bild 5 komt in een 55-inch en een 65-inch versie op de markt. De 55-inch variant kost 3.499 euro, de 65-inch versie gaat 4.999 euro kosten. Voor het klang 5-audiosysteem betaal je 500 euro extra. Alle modellen moeten begin juni te koop zijn.

Reacties (0)