Loewe introduceert zes nieuwe oled tv’s, waaronder de bild i-serie

14 oktober 2020 4 Minuten 1 Reacties
Loewe bild i

Loewe heeft deze week zes nieuwe oled tv's voor de Nederlandse en Belgische markt aangekondigd. Het Duitse bedrijf komt met de nieuwe bild i-serie en voegt de bild s.77, bild v.65 en bild v.55 aan het assortiment toe.

Loewe bild i-serie

De UHD OLED-modellen in de bild i-serie richten zich volgens Loewe tot een doelgroep die geen concessies doet aan design en kwaliteit. De nieuwe serie komt in de maten 65, 55 en 48 inch en wordt vervaardigd op een productielijn in Kronach, Franken. In combinatie met het Loewe SL7-chassis, een NT7-processor en de nieuwe LUX- software moeten de modellen een optimale kijkervaring voor een grote verscheidenheid aan inhoud verzorgen. Standaarden als Dolby Vision en Dolby Atmos worden hierbij ondersteund. De optionele nieuwe klang bar i met acht drivers is beschikbaar voor een optimale audioweergave. De soundbar nestelt zich discreet tegen de onder- en achterkant van het display.

Standaard zijn de tv’s uitgerust met de geïntegreerde digitale recorder dr + en 1 TB opslag op harde schijf. Met de Loewe-app kunnen opnames naar andere apparaten worden overgedragen om ze bijvoorbeeld op een smartphone of tablet te bekijken. Ook de afstandsbediening Loewe Remote is vernieuwd, zodat alle functies met een druk op de knop zijn bereikt. De levering omvat ook een hoogwaardige standaard en een magnetische afdekking voor het achterpaneel om alle kabels netjes te laten verdwijnen.

De televisietoestellen van de Loewe bild i-lijn zijn vanaf het voorjaar van 2021 verkrijgbaar bij erkende dealers. Verdere details over functies en prijzen zullen ruim voor de marktintroductie afzonderlijk worden aangekondigd.

Advertentie

Loewe bild s.77, bild v.65 en bild v.55

De nieuwe vlaggenschip bild s.77, bild v.65 en bild v.55 komen met OLED- technologie, krachtige hardware, geïntegreerde dr+ harddisk-opname en een klassiek design. Alle drie de modellen zijn gemaakt volgens de claim “Made in Germany” in Kronach, Franken. Voor de bild s vertrouwt het bedrijf op handgemaakte productie, terwijl de bild v-lijn wordt geproduceerd op een hightech productielijn.

De tv’s zijn gebaseerd op het nieuwe besturingssysteem Loewe os6.4, dat app-compatibiliteit, geavanceerde dr+ streamingfuncties en comfortabele programmeer- en opnamemogelijkheden moet bieden. Alle modellen zijn voorzien van de geïntegreerde dr+ harde schijf en ondersteunen gelijktijdige opname van twee uitzendingen. De programmering wordt ingesteld via de EPG of geactiveerd met een druk op de knop op de afstandsbediening. De nieuwe topmodellen ondersteunen ook permanente timeshift-televisie via Timeshift.

Loewe bild s.77

De bild s.77 beschikt over het nieuwe SL5-chassis, een SX8 Quad Core-processor en een 77-inch OLED-display. De belangrijkste standaarden voor hoog dynamisch bereik – HDR10, HLG en Dolby Vision – worden ondersteund. Instant Channel Zapping moet zorgen voor korte schakelreactietijden.

De bild s.77 is uitgerust met kinematics en is verantwoordelijk voor het Loewe Magic Moment. Dit tilt automatisch het scherm op wanneer het wordt geactiveerd en geeft zicht op de soundbar. Deze is uitgerust met tien naar voren gerichte drivers en een totaal vermogen van 120 watt. Onder andere wordt Mimi Defined ondersteund. Dit is een technologie die het audiomateriaal in realtime analyseert en aanpast aan het luisterprofiel van de gebruiker.

De achterzijde van de bild s is bekleed met de Loewe Smart Cover in exclusief grafietgrijs. Hierdoor krijgt het toestel een stijlvol 360 graden design. Door het te combineren met de meegeleverde muurbeugel of andere standaard opties kunnen optische accenten worden gelegd. Loewe biedt de tafelstatiefmotor en de staande motor als toebehoren aan. Beide oplossingen zijn verkrijgbaar in de systeemkleur grafietgrijs en bieden de mogelijkheid om het tv-toestel met de afstandsbediening te draaien en aan te passen aan de kijkpositie.

Loewe bild v.65 en Loewe bild v.55

De modellen van de bild v-serie zijn verkrijgbaar in de beeldschermdiagonalen 65 en 55 inch. De bild v.65 en bild v.55 zijn ook uitgerust met het nieuwste SL5-chassis, de SX8 Quad Core-processor en een 4K OLED-paneel. HDR10, HLG en Dolby Vision worden ondersteund. De nieuwe tafelstandaard is verkrijgbaar in de systeemkleur basaltgrijs.

Zowel de bild s.77 als de v.65 en bild v.55 zijn vanaf het vierde kwartaal van 2020 verkrijgbaar inclusief wall mount en smart cover. De adviesprijs voor de bild v-serie bedraagt 5.999 euro voor het 65-inch model en 3.999 euro voor de bild v.55.

Naast het nieuwe tv-portfolio introduceert Loewe nieuwe optionele opstellingsoplossingen. De universele vloerstandaard is geschikt als aanvulling op alle Loewe-producten van 43 tot 65 inch en is al in de winkel verkrijgbaar met een adviesprijs van 499 euro. Ook is de nieuwe Loewe vloerstandaard flex voor bijna alle displayformaten verkrijgbaar en met een modulaire lade en apparatuurbord voor de nieuwe Loewe-soundbars of voor externe spelers zoals Blu-ray-spelers of gameconsoles. Deze nieuwe display-oplossing is tegelijk met de nieuwe bild v-modellen verkrijgbaar voor een adviesprijs van 499 euro.

Reacties (1)