Loewe Bild 1 en Bild 2 lcd-televisies nu te koop in Nederland

10 mei 2019 1 Minuut 1 Reacties
Loewe-bild-2

Fabrikant Loewe heeft bekendgemaakt dat de lcd-televisies Loewe Bild 1 en Bild 2 vanaf nu verkrijgbaar zijn in Nederland. Beide productlijnen bestaan elk uit twee lcd-tv's van 43- en 49-inch en zijn verkrijgbaar vanaf 1.199 en 1.299 euro (respectievelijk)

Loewe Bild 1 en Bild 2 nu te koop

De televisies van Loewe kenmerken zich door een minimalistisch design en intuïtieve besturing, dankzij het Loewe OS. Naast de meegeleverde afstandsbediening kun je ook je smartphone of tablet gebruiken als mobiele afstandsbediening of als tweede scherm, via de Loewe-app. Je kunt de Loewe bild 2-tv’s installeren waar je maar wilt. Vrijstaand op een vloerstandaard, op een dressoir of als het ware zwevend aan de muur. Beide televisies beschikken over de Ultra HD-resolutie, hdr en hebben een intelligent luidsprekerconcept.

De Loewe bild 1 beschikt over vier geïntegreerde luidsprekers met golfweerkaatsingconcept en woofers aan de achterzijde. Bij de Loewe bild 2 wordt het geluid met het gerichtegolfdesign dan weer naar voren gestuurd. Dankzij de twee woofers aan de achterzijde wordt het geluid voller en is het steeds krachtig. Je kunt tegelijkertijd de intelligente audiofunctie Mimi Defined inschakelen. Het algoritme optimaliseert het geluidssignaal van films en muziek in realtime. Deze technologie is uitsluitend verkrijgbaar bij Loewe-televisies.

Bovendien stelt het Loewe OS mensen in staat het welkomstscherm aan te passen en is er een ingebouwde tv-gids aanwezig die de nodige achtergrondinformatie kan aanbieden. Verder kun je de Loewe-televisies ook upgraden met tal van andere modules en software-innovaties, zoals stembesturing via Amazon Alexa en de audiofunctie Mimi Defined. Daarnaast is de Loewe DR+-disk verkrijgbaar: een harde schijf van 1 TB speciaal gemaakt voor Loewe-televisies, die kan fungeren als een functionele uitbreiding.

Prijs en beschikbaarheid

De televisies zijn vanaf nu te koop in Nederland. De Bild 1 van 43-inch kost 1.199 euro, terwijl het 49″-model 1.399 euro kost. De Loewe Bild 2 is te koop in een 43″-formaat voor 1.299 euro. Het 49″-model kost 1.599 euro. De Loewe DR+-disk kost 199 euro en is ook nu verkrijgbaar.

Reacties (1)