Loewe breidt assortiment bild-modellen uit met meer formaten

19 mei 2017 1 Minuut 2 Reacties
Loewe-bild-7

Vandaag laat de Duitse fabrikant Loewe weten nog meer formaten in de premium bild-series op de markt te brengen, waaronder een 77-inch oled tv.

Loewe heeft inmiddels een aardig assortiment topmodellen met de bild-series. Zo kennen we inmiddels de bild 7 en bild 9 oled tv’s en de bild 5 lcd tv’s met Ultra HD-resolutie. Vandaag laat de Duitse fabrikant weten nog meer formaten op de markt te brengen.

De Loewe bild 7 oled tv was al beschikbaar in een 65-inch en 55-inch formaat, maar binnenkort wordt er ook een 77-inch versie aan het assortiment toegevoegd. Deze is qua specificaties gelijk aan de kleinere modellen, maar dus wat groter en met een prijs van 14.990 euro ook een stuk duurder.

De bild 5-serie, waarvan de eerste modellen lcd tv’s met de Ultra HD-resolutie waren, wordt uitgebreid met een 55-inch en een 65-inch variant. Deze varianten worden echter voorzien van een oled-paneel en kunnen dus gezien worden als goedkopere versies van de bild 7 oled tv. Natuurlijk is de Ultra HD-resolutie aanwezig, net als HDR-ondersteuning.

De nieuwe tv’s in de bild 5-serie worden zonder speakers geleverd, welke wel los te koop zijn. De 55-inch versie moet 3.499 euro gaan kosten, terwijl de 65-inch variant voor 4.999 euro over de toonbank zal gaan. Voor een optioneel klang 5-speakersysteem betaal je 500 euro extra.

Reacties (2)