LG verlaagt prijzen oled tv’s met 3.000 euro

21 maart 2014 1 Minuut 0 Reacties
LG-oled-tv

Het zat er al aan te komen aangezien er in februari prijsverlagingen in de VS doorgevoerd werden maar ook in Nederland zijn de prijzen van LG's oled tv's inmiddels drastisch verlaagd. Je kunt een oled tv van de Koreaanse fabrikant kopen voor 5.999 euro.

De gebogen en flatscreen oled tv’s van LG zijn sinds het vierde kwartaal van 2013 in Nederland te koop maar vliegen nog niet als warme broodjes over de toonbank. Zo bleek begin januari dat er in 2013 maar 20 oled tv’s verkocht zijn in Nederland. In 2014 moet daar verandering in komen, mede door prijsverlagingen en een groter assortiment.

Prijsverlaging oled tv’s LG

Tijdens het LG InnoFest in Venetië heeft LG bekend gemaakt de productie van oled tv’s te hebben uitgebreid. Op dit moment worden er tv’s gemaakt in Zuid-Korea, Brazilië, China, Thailand en voor de Europese markt in Polen. Daarnaast breidt LG dit jaar uit naar Mexico om het netwerk compleet te maken. Als gevolg hiervan vindt er een prijsverlaging plaats van de Curved en platte Gallery oled tv in Nederland.

Reacties (0)