LG toont oprolbare oled tv van 65-inch

07 januari 2018 1 Minuut 0 Reacties
LG-oprolbaar-oled-2018

LG toont al een paar jaar op rij nieuwe ontwikkelingen op het gebied van oled tijdens grote beurzen. Dit jaar heeft de Koreaanse fabrikant een oled tv meegenomen die opgerold kan worden

Het model heeft een formaat van 65-inch en is daarmee een stuk groter dan het 18-inch prototype dat we vorig jaar voorbij zagen komen.

De 65-inch oprolbare oled tv van LG is er vooralsnog een die niet snel in productie zal gaan, maar LG gelooft wel in de toekomst van oprolbare schermen. Zo zijn ze flexibel en dus eenvoudig te verplaatsen of mee te nemen. Het 65-inch model dat tijdens CES 2018 getoond wordt heeft een 4K Ultra HD-resolutie, een nieuwste generatie oled-paneel en is volledig op te rollen. In 2017 toonde LG al een 77-inch oled-paneel dat niet alleen opgerold kon worden maar ook transparant is. Echter was dit paneel niet voor tv’s ontwikkeld.

LG toont tijdens CES 2018 niet alleen prototype tv’s. De Koreaanse fabrikant heeft al een nieuwe line-up met oled tv’s aangekondigd en komt ook met diverse nieuwe lcd led tv’s.

Reacties (0)