LG brengt gebogen EA9800 oled tv naar Nederland

05 juni 2013 1 Minuut 0 Reacties
LG-gebogen-OLED-TV

LG heeft in Nederland reeds een oled tv op de markt gebracht in de vorm van de 55EM970V maar dit jaar komt de Koreaanse fabrikant met een nieuw model dat beschikt over een gebogen display. Dit blijkt uit een uitnodiging die LG verstuurd heeft.

Gebogen oled tv naar Nederland

LG heeft diverse media, waaronder Homecinema Magazine, gisteren een uitnodiging voor een persevenement in Amsterdam gestuurd waarop duidelijk een afbeelding van LG’s eerste gebogen oled tv te zien is. Dit wijst erop dat LG de in januari voor het eerst getoonde 55-inch EA9800 oled tv ook naar Nederland brengt. Eind april ging dit model in thuisland Korea al in de verkoop voor een prijs van omgerekend 10.000 euro.

Assortiment LG

Op dit moment kun je in Nederland naar de winkel voor één oled tv en dat is LG’s 55-inch 55EM970V. Dit model heeft een adviesprijs van 7.999 euro. Later dit jaar wordt ook een nieuwe versie van dit model, welke gaat onder de naam 55EA8800, aan het assortiment toegevoegd. Deze tv beschikt over een iets afwijkend design waarbij de aansluitingen in de tv zelf verwerkt zitten. Qua specificaties en features komen de drie modellen nagenoeg exact overeen. Ook wordt gebruik gemaakt van dezelfde WRGB oled-technologie.

Wanneer de 55EA9800 gebogen oled tv en de 55EA8800 oled tv exact in Nederland verschijnen en voor welke prijs is nog niet bekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)