LG BP740, BP640 en BP440 Blu-ray spelers te koop in Nederland

28 april 2014 1 Minuut 0 Reacties
LG-BP740-2

Ze werden begin deze maand aangekondigd en liggen sinds vorige week in de Nederlandse winkels; de nieuwe Blu-ray spelers van LG.

De Koreaanse fabrikant brengt drie nieuwe modellen naar Nederland, alledrie voorzien van 3D-weergave en Smart tv-functies.

LG komt met de BP740, de BP640 en de BP440 Blu-ray spelers. Het topmodel, de BP740, is de enige speler met 4K-ondersteuning en kan dus lage resolutie content opschalen naar de hoge 4K-resolutie. Ook biedt de speler toegang tot LG’s Smart tv-portal met apps. Voor het streamen van content beschikt de speler over een ingebouwde WiFi-module met Miracast-ondersteuning. Ook wordt de Magic Remote afstandsbediening meegeleverd en is er een geïntegreerde web browser.

Wanneer je de 4K-upscaling niet nodig hebt en ook genoegen neemt met een traditionele afstandsbediening dan is de nieuwe BP640 interessant. Deze beschikt verder over nagenoeg dezelfde features als het topmodel. Nog een stapje lager vinden we de BP440, een speler die het moet stellen zonder de ingebouwde WiFi-module maar wel middels een kabel met het internet en het thuisnetwerk verbonden kan worden.

Specificaties en prijzen

Een overzicht van alle modellen, specificaties en prijzen vind je in de 2014 LG Blu-ray speler line-up. Wil je meer informatie over andere home cinema-producten van LG, waaronder de nieuwe lcd led tv’s, dan kun je terecht in het 2014 home cinema overzicht.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)