Kerstactie: maak tot aan kerst elke dag kans op mooie cadeaus

09 december 2016 1 Minuut 4 Reacties
kerstactie-home-cinema

Kerst staat voor de deur en het jaar is bijna om. Om de laatste dagen voordat het feest weer losbarst nog wat mooier te maken gaan we 11 dagen lang mooie cadeaus weggeven.

Elke dag verloten we één of meerdere prijzen, waaronder hoofdtelefoons, speakers en tegoedbonnen en accessoires.

Homecinema Magazine Kerstactie

Samen met diverse partners tellen we de laatste 11 dagen tot kerst af en dat doen we door elke dag één of meerdere mooie cadeaus weg te geven aan onze bezoekers. We gaan op 13 december van start en we eindigen de actie op 23 december. Wil jij jezelf met een extra cadeau onder de kerstboom verwennen of zoek je nog iets leuks voor iemand anders? Houd dan de komende dagen onze website en Facebook-pagina in de gaten. Meld je ook aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief (MCP Network weekly update) waarin we al wat meer informatie geven.

Welke cadeaus kun je verwachten?

De daadwerkelijke cadeaus houden we geheim tot de betreffende dag, maar we kunnen al wel een tipje van de sluier lichten. We werken voor deze actie namelijk samen met onder meer Bowers & Wilkins, Philips, Hificorner, RU Connected, Libratone, Teufel, Sony en Logitech. Genoeg interessante merken dus om elke dag even een kijkje te komen nemen en mee te doen. Het team van Homecinema Magazine wenst je in ieder geval al een fijne decembermaand toe!

Reacties (4)