Kerstactie dag 6: win een tegoedbon voor kabels van RU Connected

18 december 2016 1 Minuut 56 Reacties
RU-Connected-2

Kerst staat voor de deur en het jaar is bijna om. Om de laatste dagen voordat het feest weer losbarst nog wat mooier te maken geven we 11 dagen lang mooie cadeaus weg. Elke dag verloten we één of meerdere prijzen en vandaag geven we maar liefst drie tegoedbonnen van 50 euro weg voor premium kabels van RU Connected.

Bekabeling van RU Connected

RU Connected is inmiddels een bekende Nederlandse leverancier van uitstekende kabels voor je av-installatie en we werken ook al sinds 2010 met het bedrijf. Op de website van RU Connected vind je onder meer optische kabels, hdmi-kabels en cinch-kabels die we in het verleden al eens onder de loep genomen hebben. Ook onlangs hebben we de kabels van het bedrijf weer gebruikt voor de testruimte en thuisbioscoop, en nog altijd zijn we zeer onder de indruk van de bouwkwaliteit, het premium design en vooral gewoon de uitstekende kwaliteit.

Samen met RU Connected geven we vandaag maar liefst drie tegoedbonnen ter waarde van 50 euro weg zodat je zelf de kwaliteit van de verschillende kabels kunt ervaren. Ben je nog op zoek naar nieuwe bekabeling voor je audio- en videoinstallatie, dan is dit een actie om absoluut aan mee te doen.

Zo doe je mee

Wil je kans maken op deze prijzen? Meedoen is zeer eenvoudig. We verloten twee tegoedbonnen van 50 euro via de website en één tegoedbon van 50 euro via Facebook. Op de website doe je mee door hieronder een reactie achter te laten met waarom jij dit cadeau wilt winnen. Op Facebook zorg je dat je onze pagina liked en dit bericht een hartje geeft. Uit alle deelnemers loten we de winnaars en deze worden op maandag bekendgemaakt via Facebook en de website.

Je kunt meedoen tot morgenochtend 09.00. Daarna gaan we meteen van start met een nieuwe actie, en dat 11 dagen lang, tot 24 december! Houd dus de komende twee weken de website en onze Facebook-pagina goed in te gaten.

Winnaars

Facebook: Douwe Sikkema
Website: Tonkmen en Peter vb

Winnaars, gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op. Niet gewonnen? Doe dan mee met de nieuwe actie.

Reacties (56)