InFocus komt met LiteShow III adapter voor draadloos en in het netwerk verbonden projectoren

01 december 2010 1 Minuut 0 Reacties
InFocus-LiteShow-III

InFocus Corporation, leverancier van digitale displaytechnologie, introduceert de LiteShow III draadloze adapter. De LiteShow III is te gebruiken in combinatie met elk merk projector, flatpanel of ander scherm met een VGA-ingang. De adapter zorgt ervoor dat gegevens, audio en video via een beveiligde draadloze verbinding met snelheden tot 150 Mbps en met een bereik van 91 meter eenvoudig kunnen worden gedeeld.

Voor een eenvoudige integratie met professionele AV-installaties, beschikken de nieuwe modellen van InFocus projectoren over een ingebouwde aansluiting voor LiteShow III. LiteShow III is compatibel met de nieuwste besturingssystemen, waaronder Windows 7, Mac, iPhone en Windows Mobile. Daarmee kunnen deelnemers aan bijeenkomsten met behulp van hun smart phone gemakkelijk informatie delen op een groot projectiescherm. LiteShow III kan gebruikt worden in drie veilige configuraties; alleen als draadloze display, als draadloze display met een internetverbinding en tenslotte als draadloze display met een internetverbinding en beveiligde toegang tot het netwerk.

“De InFocus LiteShow III biedt een krachtige oplossing voor draadloze verbinding en interactieve samenwerking”, aldus Robert Detwiler, product manager bij InFocus. “Presentatoren kunnen extra dynamiek aan vergaderingen of bijeenkomsten toe voegen door alle deelnemers, inclusief gebruikers van een smart phone of tablet PC, eenvoudig aansluiting te bieden voor het projecteren van informatie uit hun apparatuur. Het draadloos verbinden van een notebook of smart phone via LiteShow III naar een projector is net zo eenvoudig als het verbinden met een draadloze hotspot.”

Videobeelden spelen vandaag de dag een belangrijke rol bij het delen van informatie, zowel in een zakelijke als educatieve omgeving. Maar het delen van die informatie via een draadloze verbinding werd vaak verstoord door een schokkerige presentatie met interrupties. LiteShow III zorgt voor een snelle on-board videodecodering, zodat daarvoor niet de geheugencapaciteit van de computer gebruikt hoeft te worden. Dit zorgt voor een snelle en ononderbroken weergave van HD video en audio, ongeacht de snelheid van de verbinding of de verwerkingscapaciteit van de computer.

Advertentie

De InFocus LiteShow III draadloze adapter is per direct beschikbaar en kost 195,00 euro excl. 19% btw.

Reacties (0)