IFA Techtas: Sony SRS-X11 is de ideale mobiele bluetooth-speaker

04 september 2015 2 Minuten 0 Reacties
Sony SRS-X11

Onze Techtas is gevuld met allerlei fijne producten die ons het leven in Berlijn tijdens de IFA makkelijker maken. Muziek is echter natuurlijk ook belangrijk en dus zijn we blij met de SRS-X11 speakers van Sony.

Zoals jullie weten is onze Techtas door verschillende fabrikanten voorzien van producten die ons het leven tijdens de IFA in Berlijn wat aangenamer moeten maken. Sony heeft er wijselijk voor gekozen om drie muziekliefhebbers te voorzien van elk een eigen draadloze Bluetooth-speaker; de Sony SRS-X11.

Sony SRS-X11 Bluetooth-speakers

Omdat we allemaal een eigen muzieksmaak en een eigen slaapkamer hebben in de AirBnB waar we verblijven mag het geen verassing zijn dat we elk zo’n ding bij ons bed hebben gezet. Toch is het appartement niet zo groot dat we op vol volume onze eigen muziek kunnen laten schallen, deze kleine speakers hebben een verbazingwekkend goed geluid en een nog verbazingwekkender volume!

Wesley’s Muse, Martijn’s Taylor Swift covers en mijn eigen Duitse rapmuziek zijn in combinatie met elkaar opeens een stuk minder aantrekkelijk. Gelukkig geeft de SRS-X11 ook een handvat om een compromis te sluiten. De speakers kunnen namelijk aan elkaar gekoppeld (maximaal 2) worden om zo een stereo-effect te krijgen. Een alliantie sluiten dus en met twee speakers de andere ‘dwingen’ om zijn eigen muziek uit te zetten. Arme Wesley heeft deze week wel 201 keer de Imagine Dragons cover van Taylor Swift gehoord…

Advertentie

Zonder gekheid zijn we ook gewoon erg te spreken over deze kleine en draagbare boxjes. Het koppelen gaat gewoon erg makkelijk en zeker als je apparaat NFC ondersteunt is het een kwestie van seconden tot je up-and-running bent. Het volume is gewoon indrukwekkend en de geluidskwaliteit ook, zeker als je gewoon bekijkt wat dit boxje nu eigenlijk is. Natuurlijk geen extreem lage tonen (maar toch nog opvallend veel) of extreem veel detail in het hoge segment, maar dat is nu eenmaal een natuurkundige beperking van zulke kleine speakertjes.

De Sony SRS-X11 speakers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben een adviesprijs van rond de 80 euro. In de winkel vind je deze geluidsbommetjes regelmatig al voor een tientje minder!


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)