Homecinema Magazine zoekt freelance nieuwsredacteur

13 juni 2017 1 Minuut 1 Reacties
homecinema-nieuw

Ben jij iemand met passie voor home cinema en zou je deze passie graag met anderen willen delen? Dan kunnen we mogelijk iets voor elkaar betekenen. Homecinema Magazine is namelijk op zoek naar een nieuwsredacteur die het laatste nieuws op het gebied van audio en video middels aantrekkelijke artikelen aan onze bezoekers kan voorschotelen.

We zijn op zoek naar iemand die weet wat er speelt, in zijn vrije tijd of beroepsmatig actief met home cinema bezig is en een aantrekkelijke tekst in correct Nederlands kan schrijven. Het is van belang dat je in deze artikelen belangrijke zaken goed kunt duiden of uitleggen, en dat je bij vragen niet aarzelt om wat research te doen. Bronnen voor de artikelen zijn diverse (buitenlandse) media, persberichten en sociale media. De verwachting is dat je dagelijks 1 tot 3 nieuwsberichten kunt schrijven. Mocht je breed inzetbaar zijn en ook verstand hebben van hifi of mobile, dan behoort nieuwsredactie op Hifi.nl of TabletsMagazine.nl ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden je een leuke werkomgeving met een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de content op een groot aantal websites over consumentenelektronica. Natuurlijk bieden we je een eerlijke vergoeding voor de werkzaamheden, welke in samenspraak en aan de hand van de exacte werkzaamheden bepaald wordt. Wil jij ons op freelancebasis komen versterken en de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan contact op via info@fwd.nl.

Reacties (1)