Heb je problemen met het bekijken van 3D? Een oplossing is dichtbij

20 mei 2010 1 Minuut 0 Reacties
3D-oog-onderzoek

We zijn niet helemaal overtuigd of het volgende nieuwtje er een is van iemand die graag met de hype mee wil liften, van iemand die echt bezorgt is om de algemene gezondheid of ergens in het midden, maar als je uit de laatste 3D film kwam zonder onder de indruk te zijn, dan is er misschien een oplossing. 56 procent van de mensen die leven met binoculaire zicht problemen kunnen beperkt worden in hun 3D interpretatie vermogen. Om deze reden raadt de American Optometric Association de mensen die problemen ondervinden met het bekijken van 3D (hoofdpijn, onscherp zicht, etc.) aan om de ogen te laten checken op de uitlijning van de ogen.

Bekijk hieronder de video van de American Optometric Association.

Als een oogarts dan een probleem detecteert door middel dit oog onderzoek kan standaard therapie, in de vorm van standaard oog oefeningen, een effectieve behandeling zijn en de onderliggende voorwaarden verbeteren die je tot nu toe weerhielden om 3D goed te ervaren.

Voor Nederlanders die moeite hebben met het bekijken van 3D.. Ga met dit verhaal eens nar de oogarts. Wellicht valt er dus iets aan te doen!

Reacties (0)