Haier toont transparant display tijdens IFA 2012

01 september 2012 1 Minuut 0 Reacties
Haier-transparant-IFA-2012

Haier grijpt al jaren de IFA beurs aan om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van TV te tonen. Vorig jaar kwam de fabrikant met een transparante OLED TV en een door gedachten bestuurde LCD TV. Dit jaar heeft Haier weer een transparante TV meegenomen maar dit model is wel een stuk groter dan het model van vorig jaar.

De 46 inch transparante TV is voornamelijk bedoeld voor commercieel gebruik in winkels, bijvoorbeeld als display voor producten. Naast het feit dat het een transparant display is kan de TV bediend worden middels touch. Engadget heeft onderstaande hands-on video gemaakt van het model en was onder de indruk van de touch reactietijd van het display. Aan de andere kant komt het transparante beeld wat donker over en is de resolutie absoluut geen HD.

De transparante TV is nog niet klaar voor de markt maar dat zal volgens Haier niet lang meer duren. Overigens hoef je er als consument nog niet op te wachten. Voorlopig is de TV puur bedoeld voor commercieel gebruik. Ook Samsung is begin dit jaar begonnen met de productie van 46 inch transparante displays.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)