Gratis PS3 3D games en 3D Blu-ray films bij Sony 3D TVs

15 april 2010 1 Minuut 0 Reacties
3d-games-for-playstation-3

PlayStation 3 gamers worden met de introductie van Sony 3D televisies verwend nu het stereoscopisch 3D gamen er eindelijk veelbelovend uitziet. Sony Computer Entertainment Europe zal tegelijk met de introductie van de HX800 vier stereoscopische 3D games voor PlayStation 3 uitbrengen via het PlayStation Network, die exclusief en gratis beschikbaar zullen zijn bij aankoop van een Sony 3D TV.

Deze stereoscopische 3D promotiegames voor PlayStation 3 bevatten voor elk wat wils. De hele familie komt aan bod: van de intens spannende games Wipeout®HD en Motorstorm Pacific Rift tot de geschifte humor van PAIN en de leuke familiegame Super Stardust™ HD. En er is meer: zodra de Sony 3D TV’s op de markt zijn, kunnen de eigenaars van deze games een upgrade uitvoeren naar de 3D versie door eenvoudigweg een patch te downloaden van het PlayStation Network voor de games die zij bezitten.
Andrew House, voorzitter van Sony Computer Entertainment Europe, zegt over deze speciale 3D-promotie voor PlayStation 3: “Sony is een echte leider in de 3D wereld en deze fantastische promotie combineert onze technologische leiderschap in Sony 3D-televisies met het veelbelovende stereoscopische 3D-gamen. Alleen Sony heeft een dergelijk uitgebreid aanbod aan 3D-entertainment.”

Met bepaalde Sony 3D-producten zal Sony tijdelijk ook een contentpakket aanbieden waaronder de Sony Pictures Entertainment film ‘Het regent gehaktballen’ en de Warner Bros-film ‘Deep Sea’, allebei op Blu-ray 3D discs.

Reacties (0)