FWD legt uit video: alles wat je moet weten over de plaatsing van je tv

16 juni 2019 1 Minuut 3 Reacties
Plaatsing tv video

In deze video leggen we alles uit over de optimale plaatsing van je televisie. Waar moet je rekening mee houden bij het plaatsen of ophangen van je televisie? Hoe groot moet de kijkafstand zijn en kun je de tv-ervaring met bepaalde tips verbeteren?

Alles wat je moet weten over de plaatsing van je tv

Voordat je een televisie koopt is het belangrijk om te bekijken waar je de televisie wilt plaatsen en hoe je deze optimaal kunt plaatsen. Zet je de televisie op een kast of hang je hem aan de muur? En welke muurbeugels kun je gebruiken om je televisie op te hangen? Daarnaast kijken we naar de optimale kijkafstand voor je televisie, afhankelijk van het formaat en de content die je bekijkt. Ook gaan we dieper in op de kijkhoogte en kijkhoek voor je televisie. Tot slot geven we je een aantal extra tips voor de plaatsing van je televisie, waaronder het gebruik van bias lighting waarmee je de kijkervaring verbetert.

Abonneer je op ons FWD YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s en neem onze tips en adviezen door voor meer informatie over het plaatsen, instellen en gebruiken van je televisie.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

Sidney

Sidney
10 juli 2019 om 23:10

Ik vond de video interessant, ondanks dat ik op het moment en in de nabije toekomst een muurbeugel nodig heb. Wel heb ik een paar puntjes, ik vond het intro niet zo leuk en zou ik de volgende keer wel graag willen weten hoe de presentator/self-proclaimed muurbeugel expertheet.

Groetjes

Inloggen


10 juli 2019 om 23:13

De presentator is ondergetekende, auteur van het artikel. De titel is een keer vergeten inderdaad.

Wat is het probleem met de informatie over de muurbeugels? Je zegt het alsof het foutief is. Laat ik voorop stellen dat dit geen diepgaande video over muurbeugels is. Het laat de opties zien.

En een beetje verstand heb ik na 10 jaar over deze zaken schrijven wel denk ik 😉

Inloggen
Annelies

Annelies
16 november 2020 om 09:29

Dag Martijn,

Dank voor je heldere informatievideo! Zeer behulpzaam bij het kiezen van een nieuwe tv. Ik vind wel dat je erg snel praat en moet moeite doen om goed naar je te luisteren en tegelijkertijd de instructies op te slaan…

Hartelijke groet,
Annelies

Inloggen