FWD legt uit video: alles wat je moet weten over de plaatsing van je tv

16 juni 2019 1 Minuut 3 Reacties
Plaatsing tv video

In deze video leggen we alles uit over de optimale plaatsing van je televisie. Waar moet je rekening mee houden bij het plaatsen of ophangen van je televisie? Hoe groot moet de kijkafstand zijn en kun je de tv-ervaring met bepaalde tips verbeteren?

Alles wat je moet weten over de plaatsing van je tv

Voordat je een televisie koopt is het belangrijk om te bekijken waar je de televisie wilt plaatsen en hoe je deze optimaal kunt plaatsen. Zet je de televisie op een kast of hang je hem aan de muur? En welke muurbeugels kun je gebruiken om je televisie op te hangen? Daarnaast kijken we naar de optimale kijkafstand voor je televisie, afhankelijk van het formaat en de content die je bekijkt. Ook gaan we dieper in op de kijkhoogte en kijkhoek voor je televisie. Tot slot geven we je een aantal extra tips voor de plaatsing van je televisie, waaronder het gebruik van bias lighting waarmee je de kijkervaring verbetert.

Abonneer je op ons FWD YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s en neem onze tips en adviezen door voor meer informatie over het plaatsen, instellen en gebruiken van je televisie.

Reacties (3)