Eerste professionele Full HD 3D schermen ter wereld van Panasonic

21 juni 2010 1 Minuut 0 Reacties
panasonic-3d-plasma-displays

Panasonic introduceert de eerste professionele Full HD 3D plasmaschermen (NeoPDP). Naast de Full HD 3D modellen met een beelddiagonaal van 103 en 85 inch introduceert Panasonic tevens 's werelds grootste model van maar liefst 152 inch (3,86 meter). De eerste modellen zullen vanaf begin 2011 verkrijgbaar zijn.

Panasonic beschikt over een schat aan ervaring op het gebied van professionele 2D plasmaschermen met grote afmetingen. In 2006 werd een Full HD model van 103 inch geïntroduceerd, waarna het in 2009 de beurt was aan een Full HD model van 85 inch. Beide modellen werden alom geprezen vanwege het feit dat ze aan de eisen voldoen van een uitgebreide groep professionele klanten op het gebied van digital signage en zakelijke presentatieschermen.

Voor de ontwikkeling van de nieuwe professionele 3D modellen heeft Panasonic haar unieke PDP technologieën nog verder geavanceerd. Deze technologieën omvatten onder andere de hoogste contrastratio binnen de industrie van maar liefst 5.000.000:1 voor een verbluffende zwartreproductie; snelle aandrijftechnologie om de schermresolutie voor bewegende beelden te bewerkstelligen en Crosstalk Reduction-technologie, een cruciaal vereiste voor de weergave van duidelijke en kraakheldere 3D beelden.

De recentelijk ontwikkelde ultrasnelle aandrijftechnologie zorgt voor heldere en uiterst gedetailleerde 3D videobeelden; zelfs op ultragrote schermen. De gloednieuwe, ingebouwde “professional quality engine” verdubbelt de kleurreproduceerbaarheid met 30-bit in vergelijking met conventionele modellen. Deze ontwikkelingen stellen ’s werelds eerste ultragrote Full HD 3D plasmaschermen in staat kwalitatief hoogwaardige 3D videobeelden op nauwkeurige wijze in hoge kwaliteit te reproduceren. Hierdoor ontstaat een ervaring waarbij het publiek het idee heeft deel uit te maken van een scène.  Het scherm van 152 inch kan zelfs beelden van mensen op ware grootte weergeven.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)