Drie nieuwe Avatar-films in de pijplijn

05 augustus 2013 1 Minuut 1 Reacties
Avatar-3D

Deze week komt er goed nieuws vanuit het kamp van Avatar, in de vorm van regisseur James Cameron. Hij heeft namelijk bekendgemaakt dat er nog drie nieuwe Avatar-films zullen volgen.

Avatar is nog steeds één van de grootste successen wanneer het aankomt op 3D-films. Niet alleen door het vernieuwende verhaal en de indrukwekkende vormgeving, maar ook doordat de film elke seconde met 3D in gedachten gedraaid is. Voor de echte 3D-fans is Avatar dan ook een film die niet in de collectie mag ontbreken.

Deze week komt er goed nieuws vanuit het kamp van Avatar, in de persoon van regisseur James Cameron. Hij heeft namelijk bekendgemaakt dat er nog drie nieuwe Avatar-films zullen volgen. Voor de eerstvolgende film moeten we echter nog wel even geduld hebben. Avatar 2, of wat de naam ook zal zijn, moet vanaf december 2016 in de bioscopen draaien. Het derde en vierde deel verschijnen in 2017 en 2018. Wel gaat volgend jaar de productie van alle drie de films tegelijkertijd van start.

Het is echter nog niet officieel bevestigd dat alle nieuwe delen van de film ook in 3D opgenomen zullen worden, maar James Cameron is één van de grote voorstanders van de techniek waardoor die kans natuurlijk erg groot is. Misschien zorgen de nieuwe films voor een boost voor 3D in de huiskamer. Dit is hard nodig aangezien de interesse van consumenten in 3D de laatste maanden aan het afzwakken is.

Via: Techradar

Reacties (1)