De beste 3D Blu-ray films voor tijdens de koude wintermaanden

06 december 2012 5 Minuten 0 Reacties
Avatar-3D

De decembermaand staat natuurlijk bekend om alle gezellige feestdagen maar er zijn ook voldoende dagen in deze maand dat je met het gezin (of alleen) voor de TV zit. Als je een 3D TV hebt is er echter mooie content beschikbaar om ook deze kille en donkere avonden door te komen. In dit artikel vind je een aantal suggesties van 3D Blu-ray films voor de koude wintermaanden.

Avatar 3D

Dit is één van de must-see 3D films, als je hem nog niet gezien hebt. Avatar was de eerste 3D film waar 3D echt tot zijn recht kwam en er zijn maar weinig films die de indrukwekkende beelden van deze film kunnen evenaren. Daarnaast is het verhaal ook nog eens zeer boeiend om een koude winteravond mee door te komen.

Van de adembenemende schoonheid van het fluorescerende regenwoud tot de majestueuze Hallelujah Mountains die door de lucht zweven… De spectaculaire wereld van James Camerons Avatar komt beter dan ooit tot leven in een oogverblindende 3D-versie voor de ultieme kijkervaring thuis! Vlieg mee met de vliegende dieren en vecht aan de zijde van de Na’vi krijgers. Keer terug naar Pandora en dompel je onder in het grootste avontuur aller tijden wanneer één man op zoek gaat naar de verlossing tijdens een heldhaftige reis die alle verbeelding tart.

Titanic 3D

Als we over klassiekers spreken dan kan Titanic natuurlijk niet ontbreken. Deze film heb je vast al gezien maar James Cameron, ook de regisseur van Avatar, heeft flink wat werk verricht om de film naar 3D om te zetten. Met mooie special effects, een HD resolutie en een tranentrekkend verhaal kom je de avond wel door.

Advertentie

Rose (Kate Winslet) is een jonge, welgestelde vrouw die gevangen zit in een verstikkende wereld met een arrogante echtgenoot. Jack (Leonardo DiCaprio), een charmante, ruimdenkende artiest, steelt het hart van Rose tijdens een cruise op het schip R.M.S. Titanic. Wanneer het schip een ijsberg raakt, verandert de reis van de geliefden in een adembenemende race om te overleven. Ervaar het grootste liefdesverhaal ooit nu voor het eerst op Blu-ray!

De avonturen van Kuifje

Kuifje kennen we natuurlijk allemaal wel, maar in deze vorm hebben we Kuifje nog niet eerder gezien. Steven Spielberg heeft voor een animatiefilm gekozen maar de animaties zijn zo realistisch en indrukwekkend dat je het bijna niet door hebt. Daarbij leent animatie zich zeer goed voor indrukwekkende 3D effecten wat De avonturen van Kuifje een zeer leuke, spannende en mooie film maakt.

De nieuwsgierige reporter Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie ontdekken dat een model van het prachtige oude zeilschip De Eenhoorn een geheim met zich meedraagt. Meegevoerd in een eeuwenoud mysterie, krijgt hij het aan de stok met de boosaardige Sacharin, die weet dat Kuifje een belangrijke aanwijzing bezit naar de grote schat van de snode piraat Scharlaken Rackham. Geholpen door de moedige Bobbie, de onstuimige kapitein Haddock en de stuntelige detectives Jansen en Janssen, reist Kuifje de halve wereld af, constant op de hielen gezeten door de vijand. Hij moet slimmer en sneller zijn dan de rest om het Geheim van de Eenhoorn te ontrafelen.

Transformers: Dark of the Moon

Als je van wat meer actie houdt dan is Transformers: Dark of the Moon een film om te overwegen. Niet alleen is het verhaal in deel drie wederom interessant, ook de special effects, humor en personages zijn van hoog niveau. Alles wat je graag in een 3D film wilt zien zie je in deze film terug; grote robots, grote explosies en grote wapens in grote actiescènes.

De ‘Robots In Disguise’ komen terug in ‘Transformers 3: Dark Of The Moon’. In dit derde deel, verkrijgbaar op dvd, Blu-ray+Dvd Combopack en als 3D Blu-ray +Dvd combopack, horen de Autobots van een Cybertronian ruimtevaartuig die verborgen is op de maan. Ze strijden tegen de Decepticons om het ruimtevaartuig als eerst te bereiken en de geheimen ervan te leren.

Hugo

Als je op een koude winteravond een magische wereld wilt betreden dan is Martin Scorsese’s Hugo een aanrader. De film heeft een indrukwekkend verhaal waarin de vindingrijke Hugo de hoofdrol speelt en wat perfect uitgewerkt is door Martin Scorsese. Daarbij is het wederom zo dat (gedeeltelijke) animatie ideaal is voor indrukwekkende 3D effecten.

Welkom in een magische wereld vol spectaculaire avonturen! Wanneer de gewiekste en vindingrijke Hugo een geheim ontdekt dat hem werd nagelaten door zijn vader, probeert hij het mysterie te ontrafelen en begint hij aan een zoektocht die iedereen rondom hem zal transformeren. Zijn reis zal hem naar een veilige en geborgen plaats leiden die hij eindelijk zijn thuis kan noemen. De Oscar-winnende cineast Martin Scorsese nodigt je uit om een adembenemende en onvergetelijke droomreis te ervaren.

Meer films

Natuurlijk zijn er nog een hele hoop andere 3D Blu-ray films te koop. Het is dan ook de moeite waard eens goed rond te pluizen bij onder meer FreeRecordShop, Wehkamp of Bol.com.

heb je zelf nog suggesties? Deel ze met andere door hieronder een reactie achter te laten.

Reacties (0)