De SPIN remote is een slimme afstandsbediening zonder knoppen

15 augustus 2016 1 Minuut 0 Reacties
spin-remote

Afstandsbedieningen komen tegenwoordig in alle soorten en maten maar allemaal beschikken ze nog over fysieke knoppen. Je zou zeggen dat dat logisch is maar volgens de makers van de SPIN remote kan het ook anders.

Zij hebben een afstandsbediening zonder knoppen ontwikkeld, die puur middels bewegingen werkt.

De SPIN Remote afstandsbediening maakt het mogelijk om met handbewegingen je elektronische apparatuur te bedienen, dus niet alleen je av-apparatuur. De afstandsbediening is geschikt voor slimme apparaten als Sonos, Philips Hue, Lifx en Nest. Koppel de afstandsbediening via bluetooth, infrarood of wifi (via de app) aan je elektronische apparaten en vervolgens kan alles, volgens het bedrijf, eenvoudig bediend worden. Je kunt maximaal acht apparaten tegelijkertijd bedienen op afstand.

De afstandsbediening activeer je door hem aan te raken. Vervolgens zet je met één simpele beweging (op de plek of in de lucht) de televisie aan en zap je met een draaibeweging door alle zenders. Elk gebaar wordt omgezet naar een commando dat via lichte trilling wordt bevestigd aan de gebruiker. Er zijn nummertoetsen aanwezig dus even naar nummertje 8 zappen zit er helaas niet in.

Advertentie

Via de app stel je extra functies in zodat je met één beweging meerdere acties tegelijkertijd uitvoert. Het is ook mogelijk om via de app zeven verschillende profielen samen te stellen met al je favoriete apparaten en commando’s. De SPIN remote heeft verschillende verlichtingskleuren waardoor hij in ieder interieur moet passen en komt met een adviesprijs van 99 euro. De afstandsbeding kan reeds besteld worden maar wordt pas begin september geleverd.

Lees meer over hoe je al je apparatuur met één afstandsbediening kunt bedienen.
Lees ook onze review van de Spin remote.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)