B&O lanceert 85 inch BeoVision 4-85 TV met 3D weergave

19 april 2011 1 Minuut 0 Reacties
BO-beovision-4-85-3D

Bang & Olufsen heeft een nieuw lid aan de familie toegevoegd in de vorm van een 3D TV. De BeoVision 4 is een 85 inch plasma TV met een Full HD resolutie en 3D weergave. Het model bevat state-of-the-art technieken wat audio, video, bediening en integratie betreft.

De BeoVision 4-85 3D TV is het eerste model van B&O met 3D ondersteuning en de Deense fabrikant wil met deze actieve 3D TV de beste plasma TV van de markt neerzetten. Qua design zal ze dat zeker lukken aangezien het model komt met een speciale standaard die het scherm met een druk op de knop omhoog om omlaag kan zetten of zelfs kan kantelen. Wanneer je de TV aanzet wordt deze automatisch op de meest optimale kijkhoogte gezet. De geïntegreerde BeoLab 10 luidspreker verschijnt onder het scherm en moet zorgen voor een perfecte audio kwaliteit. Deze luidspreker dient ook als center luidspreker in combinatie met een compleet B&O surround systeem.

De BeoVision 4-85 is ook beschikbaar als screen-only oplossing, waarbij de TV aan de muur gemonteerd wordt. De prijs van deze 85 inch 3D TV is nog niet bekend, maar zal voor de gemiddelde consument ver boven het budget liggen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)