BenQ lanceert PG2401PT Color Management Display

14 april 2014 1 Minuut 0 Reacties
BenQ-monitor

BenQ introduceert met de Color Managment Monitor PG2401PT een high-end monitor voor professioneel gebruik. De nieuwe 24-inch monitor is ontwikkeld voor de vakgebieden fotografie, beeldbewerking en druk, waarvoor een continu hoge kleurvastheid allesbepalend is. De BenQ PG2401PT is momenteel verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1.399 euro.

De BenQ PG2401PT voldoet aan de eisen van G7, FOGRA en andere kleurcertificaten van de grafische industrie, volgens internationale ISO-normen. Het display biedt 100 procent afdekking van het CMYK-kleurbereik, 99 procent in het Adobe RGB-kleurbereik, een 14-bit 3D-Look-Up-Table (LUT), hoogwaardige afwerking, evenals Delta E ≤ 2 kleurprecisie.

Het display is ontwikkeld in samenwerking met X-Rite, een van de marktleiders op het gebied van kleurenwetenschap en technologie. De software ‘Palette Master’, waarvan de kleurkalibratiesoftware wordt meegeleverd, het intuïtieve bedieningspaneel en een groot aantal instellingsparameters zorgen samen voor snelle hardwarekalibratie en professionele kwaliteit van de kleurprofielen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)