Bang & Olfsen lanceert BeoVision 7-55 3D LED TV

23 augustus 2011 1 Minuut 1 Reacties
Bang-Olufsen-7-55

De laatste keer dat we over een Bang & Olufsen 3D TV spraken ging het om de 85 inch BeoVision 4, welke voor meer dan 50.000 euro te koop is. Met de introductie van de 55 inch BeoVision 7 3D LCD TV krijgen we B&O kwaliteit voor een toch wat schappelijkere prijs. Dit model is onder meer uitgerust met Full LED achtergrondverlichting, local dimming, en een geïntegreerde 3D Blu-ray speler.

De BeoVision 7-55 moet dus een complete 3D ervaring bieden in de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarom heeft B&O ook gekozen voor de actieve 3D techniek met de wat zwaardere en duurdere 3D brillen. Met deze techniek is volwaardig Full HD 3D beeld weer te geven. B&O heeft een speciale VisionClear techniek ontwikkeld die de helderheid van de TV automatisch aanpast aan de lichtomstandigheden in de kamer waar naar de TV gekeken wordt. Hierdoor wordt je volgens B7O altijd voorzien van de meest optimale beeldkwaliteit. De local dimming en Full LED techniek moeten zorgen voor een hogere contrastweergave en diepere zwart waarden.

De Bang & Olufsen BeoVision 7-55 zal te koop zijn voor 10.945,00 euro. Mocht je de 3D Blu-ray speler niet nodig hebben scheelt dit behoorlijk wat aangezien je dan ‘maar 9.400,00 euro betaalt. Er wordt bij deze 3D TV één 3D bril meegeleverd. voor de optimale surround ervaring kan B&O je er ook nog een aantal BeoLab speakers bijleveren voor zo’n 3.250 euro. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Bang & Olufsen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

peter

peter
24 augustus 2011 om 17:54

Dat ze het ervoor kunnen maken zeg. Denk dat B&O een stichting is…..

Inloggen