‘Apple TV-dienst leidt tot eigenlijke Apple-tv’

18 maart 2015 1 Minuut 0 Reacties
apple-tv-1

Een analist is van mening dat de Apple TV-videostreamingdienst uiteindelijk kan leiden tot een echte Apple-televisie. Of dat natuurlijk zo is, weten we pas wanneer Apple officieel de aankondiging doet.

‘Apple TV leidt tot Apple-televisie’

Mocht je al wat langer de geruchten over een eigenlijke Apple-televisie in de gaten houden, dan komt je de naam Gene Munster wellicht bekend voor. En als we het iets specifieker maken, dan bedoelen we daarmee het geloof dat Munster heeft in het gegeven dat Apple een eigen televisie gaat uitbrengen op de markt. Munster doet die uitspraak al jaren en zegt er iedere keer bij dat hij verwacht dat Apple de aankondiging een jaar later gaat maken – de aankondiging dat Apple een televisie maakt, met daarin de Apple TV-settopbox geïntegreerd.

Ergens is het dan ook logisch dat Munster wederom van zich laat horen op het moment dat er een nieuw gerucht over Apple de wereld in is geholpen. Apple zou namelijk van plan zijn een videostreamingdienst te willen lanceren eind 2015 en Munster neemt van de gelegenheid gebruik die dienst te koppelen aan de mogelijke hardware. Hoewel experts en journalisten het nog geen moment eens zijn geweest met Munster, blijft hij erin geloven dat Apple daadwerkelijk met een eigen televisie komt aanzetten. Eens zal-ie gelijk krijgen.

Naast het feit dat er een hoop mensen zijn die denken dat Munster ongelijk heeft, heeft Apple ook nog nooit echt een concrete aanwijzing gegeven bezig te zijn met een eigen televisie. Bovendien is het zo dat Apples bestuursvoorzitter, Tim Cook, iedere keer moet lachen wanneer Munsters vraagt naar een mogelijke Apple-televisie, tijdens een investeerdersvergadering. Maar, zoals gezegd, wellicht dat Munster ooit gelijk krijgt. Want als je de dingen maar lang genoeg herhaalt, bestaat de kans dat het ooit een keer de waarheid wordt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)