‘Apple test samen met Sharp designs Apple HDTV’

12 december 2012 1 Minuut 0 Reacties
Apple-HDTV-prototype

Vorige week liet Tim Cook, CEO van Apple, doorschemeren dat het bedrijf mogelijk werkt aan een eigen TV en dat is natuurlijk een teken voor diverse media om een navraag te doen bij hun eigen bronnen. Zo komt de Wall Street Journal vandaag met het nieuws dat Apple momenteel diverse designs voor een eigen HDTV aan het testen is en hiervoor samenwerkt met Sharp.

Verschillende bronnen weten tegenover de Wall Street Journal te melden dat Apple met Sharp en Foxconn meerdere designs voor een Apple TV aan het testen is. Nou hoef je niet gelijk rechtop te gaan zitten want als we het artikel van de krant wat verder doorspitten dan komen we zinnen tegen als “Apple werkt het hele jaar door met diverse fabrikanten aan designs” en “Apple zou ervoor kunnen kiezen het product niet op te markt te brengen”. Volgens de Wall Street Journal zou het project zich nog in de beginfase bevinden en zelfs mogelijk nog geen officieel project zijn.

Echter zou dit wel betekenen dat alle uitspraken van analisten die dit jaar gedaan zijn de prullenbak in kunnen. De algemene verwachting was namelijk dat Apple begin 2013 met een eigen TV zou komen, maar als het nog niet eens een officieel project is is de kans groot dat we nog wat langer geduld moeten hebben. Voorlopig blijft het dus gewoon bij gissen en moeten we het doen met de ‘prototypes‘ die tot op heden opgedoken zijn.

Reacties (0)