‘Apple HDTV wordt binnen een jaar gelanceerd’

01 december 2011 1 Minuut 0 Reacties
apple-HDTV

We praten al maanden over een mogelijke HDTV van Apple maar, zoals we van Apple gewend zijn, het bedrijf heeft zelf nog niks losgelaten. Om deze reden maken analisten overuren om te voorspellen wat er zal komen. Piper Jaffray analist Gene Munster is ervan overtuigd dat Apple binnen een jaar haar eerste HDTV zal lanceren, tegen een prijs die mogelijk twee keer zo hoog ligt dan een HDTV van een andere fabrikant.

Volgens Munster zal de Apple HDTV wel een volwaardige TV zijn, met alle features en functies die je bij andere merken krijgt. Daarbij zal Apple natuurlijk haar eigen diensten en producten zo optimaal mogelijk integreren. Denk aan bediening via de iPhone of iPad, integratie met Apple TV, verbinding met iTunes, de App Store en iCloud integratie. Kortom, het wordt een product toegespitst op de Apple diensten maar wel met normale TV functies.

Munster geeft zelfs het advies om te wachten op de Apple HDTV als je nu op zoek bent naar iets nieuws. Volgens de analist zal deze TV het beste van alle werelden samenpakken en een ultieme TV worden. Wel met een ultiem prijskaartje aangezien Munster voorspelt dat het prijsniveau zo’n twee keer hoger zal liggen dan dat van andere HDTV modellen. Verder komt de TV ook in verschillende formaten, dus voor ieder wat wils. Voor meer informatie over de mogelijke features en functies van de Apple HDTV kun je dit artikel met onze verwachtingen lezen.

Zou jij wachten op een Apple HDTV?

Bron: Slashgear


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)