‘Apple HDTV (iTV) begin 2013 te koop’

16 november 2012 1 Minuut 0 Reacties
Apple-HDTV-prototype

Het is alweer een tijdje verdacht stil rondom de mogelijke iTV, een HDTV van Apple. Begin dit jaar gingen er verschillende geruchten rond dat Apple de TV voor het einde van dit jaar nog zou presenteren, maar het bleef jammer genoeg alleen bij geruchten want we hebben niks van Apple vernomen. Nieuwe geruchten spreken echter van een lancering begin 2013.

Apple HDTV begin 2013

Bronnen uit China weten te melden dat Apple begin 2013 verschillende nieuwe producten zal lanceren, waaronder de iTV. Daarnaast beweren analisten van onderzoeksbureau Jefferies deze week dat een uit diverse gesprekken met mensen in de industrie gebleken is dat de Apple HDTV aanstaande is. In ieder geval één Amerikaanse kabelexploitant zou op dit moment namelijk onderzoeken hoeveel extra capaciteit er nodig is op het breedbandnetwerk om een nieuw apparaat van Apple te kunnen ondersteunen.

Wat we verwachten

Nou is onderzoeksbureau Jefferies een van de bronnen van eerdere geruchten dus of we het deze keer serieus moeten nemen is nog maar de vraag. Waar alle geruchten het echter over eens lijken te zijn is dat de Apple HDTV uitgerust wordt met spraakbediening middels Siri, toegang geeft tot alle films, series en andere content in iTunes, bediend kan worden met de iPad en beschikt over een FaceTime camera.

Lees meer over wat we verwachten van de Apple HDTV en bekijk de eerste (mogelijke) prototypen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)