‘Amazon Fire TV Cube wordt binnenkort aangekondigd’

25 april 2018 1 Minuut 0 Reacties
amazon-fire-tv-cube-lek

Binnenkort kondigt Amazon waarschijnlijk een nieuwe Fire TV-mediaspeler aan. De naam van die speler is al bevestigd door de techgigant en luidt Amazon Fire TV Cube. De Cube heeft mogelijk een microfoon, speaker en de stemassistent Alexa aan boord.

Amazon Fire TV Cube: deze info ligt op straat

Op de website van Amazon is een nieuwe pagina gespot, namelijk eentje voor de onaangekondigde Amazon Fire TV Cube. Waarschijnlijk is de pagina iets te vroeg online gegaan, aangezien het inschrijven voor extra nieuws nog niet helemaal lekker werkt voor iedereen. Over het apparaat zelf is momenteel nog weinig bekend. De website AFTV News meldt in elk geval dat het kan zijn dat deze mediaspeler, waarschijnlijk in de vorm van een kubus, kan beschikken over Amazon Echo-achtige knoppen aan de bovenkant.

Ook zal er mogelijk een lichtbalk zijn die kan laten zien of stemassistent Alexa luistert of niet en zou je er knoppen voor de volume kunnen aantreffen. De microfoon, waarmee je met Alexa communiceert, is er eentje uit de far-field categorie, waardoor de Amazon Fire TV Cube je ook van enkele meters afstand kan horen. Verder zal er een infraroodsensor aanwezig zijn, waardoor je mogelijk de Cube kunt bedienen met je eigen afstandsbediening. Helaas weten we op moment van schrijven nog niets over de specificaties van de mediaspeler.

Reacties (0)