Aftermovie: TP Vision presenteert nieuwe oled tv’s tijdens IFA 2018

09 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
Miniatuur2

In deze video geven we je een impressie van de presentatie van de nieuwste Philips oled tv's, de stand van TP Vision en natuurlijk de afterparty.

Afgelopen week vond in Berlijn IFA 2018 plaats. Tijdens deze elektronicabeurs presenteren alle grote fabrikanten het nieuwste op het gebied van consumentenelektronica. Ook TP Vision was van de partij en greep de beurs aan om verschillende innovaties op het gebied van oled tv’s te presenteren. Wij waren natuurlijk aanwezig in Berlijn en maakten middels onderstaande video een impressie van de beursvloer, de presentatie en natuurlijk de afterparty.

Aftermovie: TP Vision presenteert nieuwe oled tv’s

TP Vision heeft in Berlijn het nieuwe OLED+ concept gepresenteerd. Dit concept bestaat uit drie onderdelen; de P5-beeldprocessor, de Ambilight-verlichting en het audiosysteem van Bowers & Wilkins. Samengevoegd moeten deze onderdelen voor een flink verbeterde kijkervaring zorgen. De OLED+903 is de eerste oled tv die van dit concept gebruikmaakt. Dit model beschikt dan ook over de nieuwste P5-processor, driezijdig Ambilight en een soundbar van Bowers & Wilkins.

Het tweede model dat TP Vision presenteerde is de OLED803. Deze nieuwe oled tv beschikt over veel van dezelfde specificaties als de OLED+903 maar moet het doen zonder de Bowers & Wilkins soundbar. Beide nieuwe oled tv-series verschijnen inmiddels in de Belgische en Nederlandse winkels.

Advertentie

Reviews

Wij hebben beide modellen reeds getest. Lees dus ook onze Philips OLED903 review en Philips OLED803 review.

Reacties (0)