Actie: we geven tweemaal Game of Thrones Seizoen 6 op Blu-ray weg!

14 november 2016 1 Minuut 17 Reacties
game-of-thrones-s6

Ben je groot fan van Game of Thrones en zit je al helemaal klaar voor seizoen 6 op Blu-ray? Dan hebben we goed nieuws voor je want we geven deze week tweemaal het zesde seizoen van de serie op Blu-ray weg. Wil je kans maken? Lees dan snel verder.

Game of Thrones seizoen 6 op Blu-ray

Warner Bros. Home Entertainment presenteert vandaag het complete zesde seizoen van de met een in 2015 Emmy Award bekroonde serie Game of Thrones op Blu-ray en DVD. Na de schokkende gebeurtenissen aan het einde van seizoen vijf kijken fans reikhalzend uit naar het zesde seizoen met niet eerder vertoond bonusmateriaal, waarmee je wederom op het puntje van je stoel zit.

Na het gewelddadige slot van seizoen vijf maken de overlevenden uit alle windstreken van Westeros en Essos zich op voor een onzekere lotsbestemming. Bekende gezichten sluiten nieuwe allianties om hun strategische overlevingskansen te vergroten. Nieuwe personages dienen zich aan en proberen de machtsbalans in het oosten, westen, noorden en zuiden te verschuiven.

Win seizoen 6 op Blu-ray!

Samen met Warner Bros. mogen we tweemaal Game of Thrones seizoen 6 op Blu-ray disc weggeven. Daarbij krijgen beide winnaars een Hodor deurstop en een kleurboekje voor volwassenen. Meedoen is simpel en kan op twee manieren (je mag aan beiden meedoen);

  • Like onze Facebook-pagina en deel dit bericht
  • Laat hier op de website, onder dit artikel in een reactie weten waarom jij graag seizoen 6 op Blu-ray wilt winnen

Uit zowel de Facebook-deelnemers als de mensen die hieronder gereageerd hebben loten we komende vrijdagavond een winnaar.

Winnaars

De winnaar zijn bekend!

Reacties: Janine de R.
Facebook: Dinand Bultman

Niet gewonnen? Houd volgende maand onze website goed in de gaten want we gaan een week lang mooie kerstcadeaus weggeven!

Reacties (17)