Acer lanceert K650i home cinema LED projector

22 augustus 2016 3 Minuten 0 Reacties
Acer-K650i-projector

Acer breidt zijn assortiment uit met de K650i, een Full HD LED projector (1080p). Deze 'alles-in-één' projector is voorzien van DynamicBlack, LumiSense+ en ColorPurity+ en ColorBoost3D en ColorSafe II.

Acer breidt zijn assortiment uit met de K650i, een Full HD LED projector (1080p). Deze ‘alles-in-één’ projector is voorzien van DynamicBlack, LumiSense+ en ColorPurity+ en ColorBoost3D en ColorSafe II. Bovendien bevat de K650i de nieuwe TI TRP DMD verbeteringstechnologieën voor realistische, natuurlijke kleuren.

De K650i projector ondersteunt de MHL-technologie, zodat smartphones en tablets gemakkelijk kunnen worden aangesloten. Op deze wijze kunnen video’s of games in het groot geprojecteerd worden. Een optionele dongle maakt draadloze projectie mogelijk. Het HiddenDongle-design zorgt ervoor dat de projector er strak uitziet en dat de adapter minder snel gestolen wordt.

Acer K650i projector

Bij het ontwikkelen van de Acer K650i lag de focus volgens Acer op de ervaring van een thuisbioscoop met een betere kleurverzadiging dan projectoren met conventionele lampen, hetgeen geresulteerd heeft in levendigere kleuren. De Acer ColorPurity+, ColorBoost3D en ColorSafe II technologieën moeten zorgen voor levendige, rijke en heldere kleuren en de LumiSense+ technologie van Acer optimaliseert het beeld op basis van het omgevingslicht en de weergegeven content. DynamicBlack moet bovendien het beeldcontrast verbeteren door de weergegeven content beeld voor beeld te analyseren en vervolgens het lampvermogen dynamisch aan te passen voor optimale zwarttinten. De TI TRP DMD verbeteringstechnologieën moeten zorgen voor een betere kleurverzadiging, zelfs in de heldere Full HD modus. Met een hoge contrast ratio van 100.000:1 en optimale kleurverzadiging moeten beelden van bioscoopkwaliteit worden gerealiseerd.

Dankzij de LED-technologie blijft de helderheid van de projector stabiel, ook bij langdurig gebruik. Door de afwezigheid van breekbare gloeidraden en buizen is de K650i duurzamer en vrij van schadelijk kwikdamp en halogeengas. De installatievriendelijke Instant On/Off- en Instant Pack-functionaliteit, mogelijk gemaakt door de gekozen LED-technologie, onderscheidt de K650i van conventionele projectoren. Geen beperkingen meer door snoeren dankzij de dongle die zorgt voor draadloze Full HD projectie van bijvoorbeeld 3D-films (1080P, 60 Hz). Dankzij het HiddenDongle-design kan de dongle worden verborgen onder een klepje. De K650i werkt ook met Wi-Fi, dus gebruikers kunnen hun content op meerdere manieren draadloos weergeven. Bluetooth zorgt bovendien voor draadloos luisterplezier. Twee ingebouwde 5W-stereoluidsprekers met DTS Sound en True Harmony Sound maken het gebruik van externe luidsprekers overbodig.

De automatische keystone-correctie corrigeert verticale vervormingen van het beeld en met de ingebouwde vierhoeks keystone-correctie is het beeld handmatig nog verder te verfijnen. Dit betekent dat gebruikers hun K650i projector snel kunnen configureren en deze nog sneller kunnen opbergen, zonder bang te hoeven zijn dat ze de projector beschadigen. Dankzij LED hoeft de K650i immers niet af te koelen voordat de stroom wordt losgekoppeld. Elke projector is voorzien van Acer EcoProjection, waarmee het stroomverbruik tot 90% wordt teruggebracht en op maat gemaakte energiebesparende configuraties kunnen worden ingesteld. Acer ExtremeEco verlengt de levensduur van de lamp tot wel 30.000 uur, waardoor vervangingskosten bespaard worden en een betrouwbaar gebruik van de projector op lange termijn gegarandeerd wordt. 

De Acer K650i-projector is vanaf eind september 2016 verkrijgbaar vanaf 1.199 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)