3D wordt optioneel bij de grote merken

23 augustus 2010 1 Minuut 0 Reacties
3D-glasses-bril

We hebben allemaal al wel eens geklaagd over de hoge prijzen van 3D TV's en dat is blijkbaar bij de grotere merken niet onopgemerkt gebleven. Wat ze nu doen om de prijzen van 3D-Ready TV's omlaag te halen is gewoonweg de 3D functie optioneel maken. Philips doet dit al een tijdje met haar TV's en biedt consumenten een 3D starter kit aan, maar ook Sony heeft die smaak nu te pakken. De gloednieuwe NX710 en NX810 modellen van het merk zijn volledig geschikt voor 3D, maar je moet er wel een losse 3D transmitter en losse 3D brillen bij kopen om de 3D ervaring ook echt te beleven.

Panasonic heeft in Amerika hetzelfde gedaan door haar nieuwe GT25 serie (hier waarschijnlijk GT20 genoemd) zonder 3D bril te leveren. De merken geven aan de keus voor 3D aan de consument over te laten en ook de prijzen van de nieuwere TV’s voor de consument lager te houden.

Deze trend zal wel doorzetten maar wij vermoeden dat elk merk zijn topmodellen volledig 3D geschikt en uitgerust zal verkopen aangezien er wel consumenten zijn die gewoon alles-in-een aan willen schaffen en daar ook voor willen betalen. Wordt vervolgd dus..

Reacties (0)