100.000 films On Demand bekeken op Samsung Smart TV’s in 2011

29 februari 2012 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-Smart-TV-2012

Samsung maakt vandaag bekend dat er afgelopen jaar op Samsung Smart TV’s in de Benelux meer dan 100.000 films gestreamd zijn via de betaalde Video on Demand diensten Movie MAX Online, Pathé Thuis en MovieMe. Hieruit blijkt dat mensen die voor een Samsung Smart TV hebben gekozen de extra mogelijkheden daarvan daadwerkelijk benutten. Met name films die net uit de bioscoop komen worden veel bekeken. Daarbij scoren de lokale producties opvallend goed.

“Op dit moment is 40 procent van de verkochte televisies in de Benelux een Smart TV, en daarvan is bijna 40 procent een Samsung. Die trend zal doorzetten,” vertelt Rick Fens, Content Manager TV/AV bij Samsung Electronics Benelux. “We voorzien dat in aanloop naar de sportzomer veel mensen een Samsung Smart TV zullen kopen. Met de toenemende populariteit van onze Smart TV’s én Video on Demand verwachten we dat steeds meer mensen betaald films On Demand zullen kijken.”

Sinds kort is het Video on Demand-aanbod van de Movie MAX-app op de Samsung Smart TV uitgebreid met 3D films zoals Oceanworld, Conan en The Three Musketeers. Naar verwachting komen daar dit jaar enkele tientallen 3D films bij, waaronder Nova Zembla.

De dienst ‘Your Video’ – onderdeel van de Smart Hub op de Samsung Smart TV – is vernieuwd. Je kunt nu vanuit Your Video direct films huren bij Movie MAX Online. Op basis van films die je eerder hebt gekeken, raadt Your Video bovendien titels aan. Aan de hand van een korte beschrijving van de film en de beoordelingen van mensen die de film al hebben gezien, bepaal je of dit de film is die jij vanavond wilt kijken.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)