10 jaar Homecinema Magazine – win een Teufel Rockster Go

15 augustus 2019 1 Minuut 1 Reacties
10 jaar Teufel 2

Homecinema Magazine bestaat 10 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Deze maand geven we daarom een aantal mooie prijzen weg, samen met onze partners. Vandaag geven we samen met onze vrienden van Teufel een Rockster Go weg! Hieronder lees je wat je moet doen om kans te maken.

De afgelopen 10 jaar hebben we bijna 8.000 nieuwsartikelen, reviews en achtergrondartikelen gepubliceerd. Dat is natuurlijk een hele prestatie, maar nog veel trotser zijn we op de vele reacties die we onder deze artikelen en in onze mailboxen krijgen. Maar liefst 15.000 reacties hebben we inmiddels mogen ontvangen, en daar zijn we natuurlijk heel dankbaar voor. Met name ook omdat vele van deze reacties ervoor zorgen dat anderen weer een stapje verder geholpen zijn in de zoektocht naar nieuwe homecinemaproducten.

Win een Teufel Rockster Go

Vandaag vieren we ons 10-jarig bestaan samen met Teufel. De Duitse fabrikant van audioproducten geeft een Rockster Go weg! De Rockster Go is een compacte en stoere bluetooth-speaker en heeft een krachtig stereogeluid aan boord dankzij twee full-range drivers en een passieve subwoofer. Ook deze speaker kan tot twee smartphones tegelijkertijd aan, waardoor je om beurten de muziek kunt selecteren. Daarnaast is er ondersteuning voor Siri en Google Assistant, moet de ingebouwde accu tot twaalf uur meegaan en is er ook een aux-aansluiting aanwezig.

Zo doe je mee

Wil jij kans maken op deze bluetooth-speaker? Volg dan Teufel Nederland en FWD Magazine op Instagram. Op maandag de 19e kiezen we willekeurig een winnaar uit alle volgers en maken we de winnaar via Instagram bekend.

Reacties (1)