Yamaha Design-Soundsysteem Relit: Een combinatie van licht en geluid

10 september 2013 1 Minuut 0 Reacties
Yamaha-Relit-LSX-700

Yamaha heeft op IFA 2013 verschillende nieuwe audioproducten gelanceerd, waaronder het unieke Relit LSX-700 audiosysteem. Dit Design-Soundsysteem voor thuis maakt gebruik van licht en geluid.

Yamaha Relit LSX-700

Het Yamaha Corporate Design Institute heeft voor de Relit LSX-700 een unieke vormtaal ontwikkeld. De slanke zuil van 1,15 meter oogt als een vuurtoren in huis. De nabijheid tot de muur of tot een hoek in de ruimte zorgt voor het juiste projectievlak, om te kunnen genieten van het spel van licht en schaduw. De luidsprekers gaan daarbij schuil achter de bespanning, evenals de LED-verlichtingselementen. Terwijl het licht naar achteren wordt gestraald, zijn de luidsprekers zodanig geplaatst dat het geluid de hele ruimte vult.

De Relit LSX-700 wordt kan bediend worden via een app voor iOS en Android smartphones of tablets. Langs die weg worden zowel de muziekstreaming als de lichtenscenering aangestuurd. De app beschikt eveneens over een timerfunctie zodat Relit ’s morgens al de favoriete muziek speelt – of ’s avonds bij thuiskomst de ruimte vult met licht en geluid.

Voor de Relit LSX-700 als Design-Soundsysteem werden volgens de fabrikant alleen hoogwaardige materialen geselecteerd. De solide voet van echt metaal zorgt voor een stabiele opstelling. De leren uitstraling is daarbij verkrijgbaar in de kleurvarianten Black Leather en Brown Leather. Het bovenste deel van hoogwaardig metaal is, evenals de voet, uitgevoerd in een zilverkleur.

Prijs en beschikbaarheid

Yamaha presenteert de Relit LSX-700 wereldwijd voor het eerst op IFA 2013. Het Design-Soundsysteem zal in het najaar 2013 voor een adviesverkoopprijs van 599,00 euro in de handel worden aangeboden.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)